Cadde Alişan, enkazdan çıkarılan Muhammed Adnan Korkut'u Adana Demirspor ile buluşturdu

Alişan, enkazdan çıkarılan Muhammed Adnan Korkut'u Adana Demirspor ile buluşturdu

01.03.2023 - 07:37 | Son Güncellenme:

Alişan, Eskişehirspor'a imza atmaya gideceği gün depremde Gaziantep'te enkaz altında kalan 17 yaşındaki Muhammed Adnan Korkut için aracı oldu. Ünlü şarkıcı, enkazdan 96'ncı saatte çıkan Korkut'u Adana Demirspor ile buluşturdu. Alişan, “En büyük hayali futbolcu olmak" dedi.

Alişan, enkazdan çıkarılan Muhammed Adnan Korkutu Adana Demirspor ile buluşturdu

Eskişehirspor'a imza atmaya gideceği gün depremde Gaziantep'te enkaz altında kalan 17 yaşındaki Muhammed Adnan Korkut, 96'ncı saatte kurtulmuştu. Alişan, Korkut için harekete geçti.

Haberin Devamı

Alişan, eşi Buse Varol ve oğlu Burak ile Nişantaşı'nda görüntülendi. Şarkıcı, “En büyük hayali futbolcu olmak. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak’la, Muhammed’i bir araya getirdim. Bugün Adana Demirspor’un genç takımıyla idmana çıktı” dedi.

"KALPLERİNE DOKUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

“Onun hayalinin gerçekleşmesine vesile olduk” diyen şarkıcı, “Murat Abi bugün Muhammed’in formayla fotoğrafını atmış. Bundan sonra onlara küçük iyilikler yapıp, kalplerine dokunmaya devam edeceğiz. Depremzedeleri unutmayalım, yardımlara devam edelim. Yaralar çok kolay sarılacak gibi değil” diye konuştu.

Alişan, enkazdan çıkarılan Muhammed Adnan Korkutu Adana Demirspor ile buluşturdu

ALİŞAN YÜREKLERİ BURKTU

Alişan, daha önce de deprem ile ilgili paylaşım yapmış ve takipçilerine duygu dolu anlar yaşatmıştı. Alişan paylaşımında şunları söylemişti:

Haberin Devamı

"Sadece 1 hafta önce bu gece, insanlar evlerinde uyumaya hazırlanıyorlardı... Belki kavga eden vardı, sabaha barışırız diyen; belki okullar açılıyor yarın diye üzülen ya da sevinen çocuklar vardı. Belki tatil planları yapanlar vardı, belki yepyeni bir iş kurmuş ya da işe başlayacak ve o heyecanla bir an önce uyuyayım da uyanayım diyenler vardı. Belki ertesi sabah doğuma gidecek evlat sahibi olmanın heyecanıyla uyumaya hazırlananlar vardı, belki evinde huzurla çoluğu çocuğuyla uyumaya hazırlananlar vardı, belki bu hafta evlenecek yuva kuracak olanlar vardı.."

Alişan, enkazdan çıkarılan Muhammed Adnan Korkutu Adana Demirspor ile buluşturdu

"ALLAH HERKESTEN RAZI OLSUN"

Kısacası insanlar yepyeni bir güne yepyeni umutlarla uyudular... Ama gece bir afet, kıyamet ve on binlerce umut söndü... Şimdi bambaşka şeyler var oralarda, bambaşka acılar var... Evladını, anasını, babasını, akrabalarını, arkadaşlarını, komşularını kaybetti o insanlar.... Herkes elinden ne geliyorsa maddi, manevi canla başla yapmaya çalışıyor... Allah herkesten razı olsun... Mucizeler hala devam ediyor, İnşallah çıkan her can bizi birazcık da olsa teselli ediyor... Allah bütün kaybettiklerimize rahmet eylesin... Onlar şehit oldu tıpkı covitten kaybettiklerimiz gibi, kardeşim ve nice canlarımız gibi...Hepsinin mekanı cennet İnşallah... Şimdi birlik olacağız hep birlikte oraların yaralarını sarmak için uğraşacağız...

"Evet, biliyorum söylemesi belki kolay, ateş her zaman düştüğü yeri yakıyor ve o afeti yaşayanlar bunu çok zor atlatacaklar. Belki de ömür boyu travması devam edecek... Ve tabii ki ihmali olan kim varsa adalet önüne çıkıp hesabını verecek!"

Alişan, enkazdan çıkarılan Muhammed Adnan Korkutu Adana Demirspor ile buluşturdu