Cadde Murat Ünalmış sessiz sedasız evlendi!

Murat Ünalmış sessiz sedasız evlendi!

23.09.2023 - 10:56 | Son Güncellenme:

'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinde canlandırdığı 'Demir Yaman' karakteriyle büyük çıkış yakalayan Murat Ünalmış'tan müjdeli haber geldi. 42 yaşındaki oyuncu, üç yıldır gözlerden uzak aşk yaşadığı Albena İlieva ile nikâh masasına oturdu.

Murat Ünalmış sessiz sedasız evlendi

'Güneşi Gördüm', 'Yer Gök Aşk', 'Sevda Kuşun Kanadında', 'Deli Gönül' ve 'Bir Zamanlar Çukurova' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen, son olarak 'Gülcemal' dizisinde Melis Sezen ile başrolü paylaşan Murat Ünalmış, dün akşam Bulgar kökenli Albena İlieva (Nutiye Akar) ile dünyaevine girdi.

Haberin Devamı

Yaklaşık üç yıldır birlikte olan Ünalmış ve İlieva, İstanbul'da aileleri ve yakın arkadaşlarının katıldığı sade bir tören tercih etti.

Murat Ünalmış sessiz sedasız evlendi

ÜNLÜ OYUNCUDAN DÜĞÜN PAYLAŞIMI

Çiftin nikâh töreninden fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı. Sessiz sedasız mutluluğa 'evet' diyen Ünalmış, düğünde çekilen bir kareye Instagram hesabında yer verip, "Bu mutlu günümüzde yanımızda olan, güzel dileklerini ileten tüm aile fertlerimize, dostlarımıza, arkadaşlarımıza, takipçilerimize yürekten teşekkür ediyoruz" mesajını yazdı.

Murat Ünalmış sessiz sedasız evlendi

"BU KADAR SEVGİYİ HAK EDECEK NE YAPTIM?"

Murat Ünalmış, 2019 yılında verdiği bir röportajda, "Dünyanın her yerinden hayranlarınız var" sözlerine, "ABD'den bile yazıyorlar. 'Onların sevgisini kazanacak ne yaptım acaba?' diye soruyorum kendime. Şöhreti yakalamak artık o kadar kolay ki. Sosyal medya var ama yabancıların bu kadar ilgi göstermesinin nedeni ne mesela? 'Farklı kültürden olmamıza rağmen yüzünüze baktığımızda o duygunuzu seviyoruz' diyorlar. Bu duygunun karşıya geçmesi ne güzel. Çünkü aşkı oynaman için aşkın ne olduğunu bilmen gerekir" ifadelerini kullanmıştı.

Murat Ünalmış sessiz sedasız evlendi