Cadde Murat Ünalmış ve Albena İlieva'dan balayı pozları!

Murat Ünalmış ve Albena İlieva'dan balayı pozları!

06.12.2023 - 14:56 | Son Güncellenme:

Gülcemal, Bir Zamanlar Çukurova ve Deli Gönül gibi yapımlarla tanınan Murat Ünalmış, Albena İlieva ile geçtiğimiz aylarda sessiz sedasız evlenmişti. Sadece yakın çevresinin katılığı bir dünyaevine giren Murat Ünalmış'tan balayı pozları geldi.

Murat Ünalmış ve Albena İlievadan balayı pozları

'Güneşi Gördüm', 'Yer Gök Aşk', 'Sevda Kuşun Kanadında', 'Deli Gönül' ve 'Bir Zamanlar Çukurova' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen, son olarak 'Gülcemal' dizisinde Melis Sezen ile başrolü paylaşan Murat Ünalmış, , Albena İlieva (Nutiye Akar) ile nikah masasına oturmuştu.

Haberin Devamı

DÜĞÜN PAYLAŞIMI

Ünlü oyuncu, düğünde çekilen bir kareye Instagram hesabında yer verip, "Bu mutlu günümüzde yanımızda olan, güzel dileklerini ileten tüm aile fertlerimize, dostlarımıza, arkadaşlarımıza, takipçilerimize yürekten teşekkür ediyoruz" mesajını yazmıştı.

Murat Ünalmış ve Albena İlievadan balayı pozları

"GÖZ ÖNÜNDE YAŞAMAYI SEVMİYORUZ"

Üç yıldır birlikte olduğu Nutiye Akar ilea sade bir törenle dünyaevine giren Ünalmış, "Hayatımızı göz önünde yaşamayı seven bir çift değiliz. Ondan dolayı kendi sade hayatımızı yaşamaya çalışıyoruz" açıklamasını yapmıştı.

Murat Ünalmış ve Albena İlievadan balayı pozları

BALAYI POZLARI GELDİ

Murat Ünalmış'tan balayı pozları geldi. Ünlü ismin eşi ile pozları kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Ünalmış'ın pozlarına; 'Maşallah size', 'Çok yakışıyorsunuz', 'Harika görünüyorsunuz', 'Maşallah diyelim' gibi yorumlar yapıldı.

Murat Ünalmış ve Albena İlievadan balayı pozları