Cadde ‘Muro’nun galasında Polat Alemdar rol çaldı

‘Muro’nun galasında Polat Alemdar rol çaldı

04.12.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

‘Kurtlar Vadisi Pusu’ dizisinin Muro karakterini beyazperdeye taşıyan “Muro-Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine” filminin galasında Polat Alemdar’ı canlandıran Necati Şaşmaz, herkesin ilgi odağıydı...

‘Muro’nun galasında Polat Alemdar rol çaldı

“Kurtlar Vadisi Pusu” dizisinin fenomen karakterlerinden olan ve “Nalet olsun içimdeki insan sevgisine” repliğiyle gönüllerde taht kuran Muro’nun maceraları 5 Aralık’ta sinemalarda....
Yapımcılığını Pana Film’in, yönetmenliğini Zübeyr Şaşmaz’ın üstlendiği, senaryosunu Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan’ın yazdığı “Muro - Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine” sinema filmi, 5 Aralık’ta Özen Film dağıtımıyla vizyona girecek.
Filmin önceki akşam İstinye Park AFM Sinemaları’nda yapılan galasına bir çok ünlü ismin de aralarında bulunduğu yaklaşık 1000 kişi katıldı.

Kimler rol alıyor?

Filmde Mustafa Üstündağ, Şefik Onatoğlu ve Eray Türk’ün yanı sıra, Selim Erdoğan, Evrim Alasya, Bülent Şakrak, Eva Maya da rol alıyor.
Galanın ardından Muro karakteri ile milyonların beğenisini kazanan Mustafa Üstündağ tebrikleri kabul etti. Kurtlar Vadisi’nin Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz galanın en çok dikkat çeken isimlerinden biri oldu. Galaya katılan konuklar Necati Şaşmaz ile fotoğraf çektirebilmek için birbirleriyle yarıştı.
Bir süredir Raci Şaşmaz’la birlikte aşk yaşayan Elif Dürüst, galaya kardeşi Kerem Dürüst ile birlikte katıldı. Raci Şaşmaz bir ara kendisini Elif Dürüst ile birlikte görüntülemeye çalışan kameramanın objektifini kapatarak tepki gösterdi.