Cadde Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup evlendi! Düğünde dikkat çeken detay

Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup evlendi! Düğünde dikkat çeken detay

03.06.2022 - 19:05 | Son Güncellenme:

Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup Roma'da elçilikte nikah kıydı. Çiftin şahitliğini Simge Sütşurup ve Tunç Taşdemir üstlendi.

Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup evlendi Düğünde dikkat çeken detay

Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup çifti 11 Haziran'daki düğünleri için çok anlamlı bir karar aldı. D-Maris'te gerçekleşecek düğüne gelecek 80 özel davetliden, gelin ve damada hediye vermek yerine "Engelsiz Yaşam Vakfı"na bağış yapmaları istenecek.

Haberin Devamı

DÜĞÜN HEDİYELERİYLE ENGELLİLERE TEKERLEKLİ SANDALYE BAĞIŞLANACAK

Düğüne giden davetliler gelin ve damada vermek istedikleri hediyeler yerine, Engelsiz Yaşam Vakfı'nın hesap numarasına gönüllerinden kopan miktarı bağış yapacak. O paralarla da Engelsiz Yaşam Vakfı tarafından Mustafa ve Melis Sandal adına ihtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalye alınıp bağışlanacak. Ünlü çift, "Bu özel gecemizde böyle anlamlı bir işe vesile olmaktan dolayı çok mutlu olacağız." dedi.

Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup evlendi Düğünde dikkat çeken detay

DÜĞÜNÜN DETAYLARI

Sandal çifti, 3 Haziran'da Roma'da nikah kıydı. Ardından 10 Haziran'da Marmaris'e gidecek davetliler için özel bir yemek organize edilecek. Bu yemekte davetlilerden saflığın simgesi olan "beyaz" kıyafet giymesi istendi. 11 Haziran akşamı ise Sandal çiftinin davetlileri D-Maris'te düzenlenecek parti ile düğün organizasyonuna katılacak. Takı töreni olmayacak, davetlilere Engelsiz Yaşam Vakfı'nın hesap numaraları verilecek, dileyenler bağış yapacak.

Haberin Devamı

Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup evlendi Düğünde dikkat çeken detay