Cadde Mustafa Sandal'ın eşi Melis Sandal cayrokopter kazasında yaralandı

Mustafa Sandal'ın eşi Melis Sandal cayrokopter kazasında yaralandı

15.06.2023 - 20:50 | Son Güncellenme:

Muğla'da turistik gezi için havalanan cayrokopter, motor arızası nedeniyle tarlaya zorunlu iniş yaptı. Sert iniş yapan ve ağaçlara da çarpan cayrokopterdeki pilot Sinan Yılmaz (47) ile ünlü şarkıcı Mustafa Sandal'ın eşi Melis Sütşurup Sandal (34) yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Melis Sandal ile Sinan Yılmaz, hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Saat 18.00 sıralarında Menteşe ilçesinin Zeytin Mahallesi Hayıtlı mevkiisinde meydana gelen kazada; Ula'nın Akyaka Mahallesinden pilot Sinan Yılmaz yönetiminde turistik gezi amacıyla, yolcusu Melis Sütşurup Sandal ile havalanan cayrokopter, Gökova Körfezi üzerinde tur atmaya başladı.

Haberin Devamı

ZEYTİN AĞAÇLARINA ÇARPARAK DURABİLDİ

Bir süre sonra cayrokopterde motor arızası meydana geldi. Tarlaya kontrollü iniş yapmak isteyen pilot Sinan Yılmaz yönetimindeki cayrokopter, sert iniş sonrası zeytin ağaçlarına çarparak durabildi.

Mustafa Sandalın eşi Melis Sandal cayrokopter kazasında yaralandı

Çevredekilerin durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Mustafa Sandalın eşi Melis Sandal cayrokopter kazasında yaralandı

HASTANEYE KALDIRILDILAR

Jandarma ekipleri ve vatandaşlar tarafından cayrokopterden çıkarılan Sinan Yılmaz ile şarkıcı Mustafa Sandal'ın eşi Melis Sandal, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Muğla Eğitim- Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı.

Mustafa Sandalın eşi Melis Sandal cayrokopter kazasında yaralandı

Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili başlatılan inceleme sürdürülüyor.

Haberin Devamı

Mustafa Sandalın eşi Melis Sandal cayrokopter kazasında yaralandı

TABURCU EDİLDİLER

Şarkıcı Mustafa Sandal, eşinin kaza geçirmesi üzerine hastaneye gelerek doktorlardan bilgi aldı. Sol elinde kırık olan Melis Sandal ve kazayı sıyrıklarla atlatan pilot Sinan Yılmaz, bu sabaha karşı tedavileri tamamlanıp taburcu edildi.