Cadde Mustafa Topaloğlu'na ne oldu? Mustafa Topaloğlu sağlık durumu nasıl?

Mustafa Topaloğlu'na ne oldu? Mustafa Topaloğlu sağlık durumu nasıl?

16.11.2020 - 12:14 | Son Güncellenme:

Ünlü türkücü Mustafa Topaloğlu, katıldığı bir sabah programının kulisinde fenalaşarak tedavi altına alınmıştı. Yaşananların ardından izleyenler ve sanatçının sevenleri Topaloğlu'na ne olduğunu merak etmeye başladı. Mustafa Topaloğlu'nun durumuna ilişkin açıklama geldi. Peki, Mustafa Topaloğlu'nun sağlık durumu nasıl?

Mustafa Topaloğluna ne oldu Mustafa Topaloğlu sağlık durumu nasıl

Mustafa Topaloğlu, 13 Kasım Cuma günü Alişan ve Demet Akalın'ın sabah programına katıldı ve sonrasında kuliste fenalaştığı öğrenildi. Tedavi altına alınan sanatçı, anjiyo olduktan sonra yoğun bakımdan çıkarıldı. Oğlu ve eşinin ardından Mustafa Topaloğlu da sevenleriyle durumlarına dair ayrıntıları paylaştı. Sanatçının takipçileri, 'Mustafa Topaloğlu'na ne oldu, son durumu nedir? sorularının yanıtını arıyor. 

Haberin Devamı

MUSTAFA TOPALOĞLU'NA NE OLDU?

Şarkıları ve tarzıyla olduğu kadar, katıldığı programlardaki ifadeleriyle de dikkatleri çeken türkücü Mustafa Topaloğlu, 13 Ekim Cuma günü Alişan ve Demet Akalın'ın sunduğu programa katıldı. Kuliste terlemeye başlayan sanatçı aniden fenalaşarak Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Eşi Derya Topaloğlu ile oğlu Çağlayan Topaloğlu ise hastane önünde soruları yanıtlamıştı. 

MUSTAFA TOPALOĞLU SAĞLIK DURUMU NASIL?

Yaşananların ardından sanatçının oğlu Çağlayan, Mustafa Topaloğlu'nun anjiyo olacağını belirtmişti. Anjiyo işlemi sonrası 63 yaşındaki sanatçıdan güzel haber geldi. Topaloğlu, hasta yatağında, 'Duyarlılığınıza minnettarım. Gayet iyiyim. Sadece 1-2 gün hastanede kalacağım.' ifadelerine yer verdi. Başarılı isim, iki yıl önce de kalp krizi geçirerek anjiyo olmuş ve sonrasında da stent takılmıştı.

Haberin Devamı

Tedavisi tamamlanan ünlü isim, hastaneden taburcu oldu ve çıkışta basın mensuplarına, 'Bu kalbimiz motor, bizi yaşatıyor en önemli organımız kalbe iyi bakmak lazım aynı zamanda kalp kırmamak gerek, kalp kırmayın.' şeklinde açıklamalarının akabinde, 'Tedavi gördüğüm Şişli Etfal Hastanesi konusunda uzman, beni iyi ki buraya getirmişler, tüm doktorlara teşekkür ediyorum.' dedi.