Cadde Nagihan Karadere: Rakiplerim korksun, hepsini çiğ çiğ yiyeceğim!

Nagihan Karadere: Rakiplerim korksun, hepsini çiğ çiğ yiyeceğim!

18.09.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Survivor All Star'a katılacak olan Nagihan Karadere, önceki gün Etiler'de görüntülendi. 6 ıslak hamburger 4 dilli kaşarlı tost yiyen ünlü sporcu, "Islak hamburgeri nasıl yiyorsam onları da yiyeceğim. Tek korkum kendim" diyerek rakiplerine gözdağı verdi.

Nagihan Karadere: Rakiplerim korksun, hepsini çiğ çiğ yiyeceğim

Dördüncü kez 'Survivor'a katılmaya hazırlanan Nagihan Karadere, bol bol yemek yiyerek ve aşırı spor yaparak kendini yarışmaya hazırlıyor.

Haberin Devamı

6 ISLAK HAMBURGER, 4 TOST!

Kısa bir vakit bulduğunda soluğu kuaförünün yanında alan Karadere, önceki gün Etiler'de görüntülendi. 6 ıslak hamburger 4 dilli kaşarlı tost yiyen ünlü sporcu, “Hem güzelliğimi, hem antrenmanımı hem de beslenmemi ihmal etmiyorum. Yusuf Bey de spordan çıktığımı bildiği için hemen takviye yaptı” dedi.

Nagihan Karadere: Rakiplerim korksun, hepsini çiğ çiğ yiyeceğim

"KORKSUN HERKES"

Survivor’daki rakiplerine gözdağı veren ünlü sporcu, "Ya herro ya merro. Korksun herkes benden. Hepsini çiğ çiğ yiyeceğim. Islak hamburgeri nasıl yiyorsam onları da yiyeceğim. Tek korkum kendim. Rakiplerimin hepsi güçlü olacak ama benim de elim armut toplamıyor. Çok güçlü, çok çetin bir sezon olacak. Hiç şüphe yok, reyting rekorları kırılacak. İnsanların hafızasında “Zeyna Nagihan” olarak kalmak istiyorum. Sporculuktaki kariyerimin üzerine çıkıp Nirvana’da bırakacağım. Benim için jübile senesi. Vurdulu, kırdılı bayağı heyecan dolu olacak. Şiddette karşıyız ama bu tatlı bir heyecan. İnsanları koltuklarından zıplatacağız, televizyon kırdıracağız. Bana yakışır bir şekilde Dominik’e gidip güzel bir şekilde dönmek istiyorum” diyerek sert açıklamalarda bulundu.

Nagihan Karadere: Rakiplerim korksun, hepsini çiğ çiğ yiyeceğim

Haberin Devamı

"NEFİSE BENİ İDOL OLARAK GÖRÜYOR"

Survivor'ın son şampiyonu Nefise Karatay’ın “Nagihan ablayla yarışmayı çok istiyorum" sözlerini değerlendiren ünlü sporcu, “Nefise beni idol olarak görüyor. Şampiyon birinin beni idol olarak görmesi, benimle yarışması benim açımdan da gurur verici bir tablo. İnşallah hakkını vereceğim” diye konuştu.

Nagihan Karadere: Rakiplerim korksun, hepsini çiğ çiğ yiyeceğim

"SURVİVOR HAYATIMI BAŞTAN YARATTI"

Survivor’un hayatında çok büyük önem taşıdığını açıklayan Karadere, şöyle konuştu:

Survivor bensiz ben Suvivor’sız yapamıyorum. Hayatın hiçbir keyfi olmuyor. Survivor hayatımı tamamıyla baştan yarattı. Dünyanın her yerinden sevgi seli akıyor. Herkesin ailesinin bir parçası olmuşum. Sağlık sorunlarım olduğunda bir dünya doktor seferber oldu. Sevenlerim geçenlerde New York Times’ta benim için reklam yaptırmış. Çok mutluluk verici bir durum. Para, pul kazanıyoruz işimiz gücümüz başarımız güzel ama oranın ıstırabını, heyecanını hem yaşayıp hem de yaşatıyoruz. İnsanlar bize inanılmaz derecede bağlanmış.

Nagihan Karadere: Rakiplerim korksun, hepsini çiğ çiğ yiyeceğim