Cadde Nazan Öncel hastane odasından paylaştı! 'Kurşun döktürelim'

Nazan Öncel hastane odasından paylaştı! 'Kurşun döktürelim'

22.10.2023 - 10:12 | Son Güncellenme:

Türk pop müziğinin duayen isimlerinden Nazan Öncel son paylaşımıyla gündem oldu. Hastane odasından fotoğraf paylaşan Öncel, sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi. Öncel, Nükhet Duru'nun 'kurşun döktürelim nazar bu' dediğini de notuna ekledi.

Nazan Öncel hastane odasından paylaştı Kurşun döktürelim

Nazan Öncel 90'lı yıllardan itibaren pp müzikte sayılı isimler arasında yer alıyor. Farklı tarzı ile dikkatleri üzerine çeken Öncel, hastaneden paylaştığı fotoğrafla sevenlerini korkuttu.

Haberin Devamı

"BENİ BU GÜZEL HAVALAR MAHVETTİ"

Instagram hesabından hastane odasında bir fotoğraf paylaşan Öncel fotoğrafa, "Şairin dediği gibi “Beni bu güzel havalar mahvetti.” Her konser sonrası yolum bir kere buraya düşüyor. Ateş v.s. “Kurşun döktürelim nazar bu” diyor canım arkadaşım Nükhet Duru. Üç güne bi’şeyim kalmazmış. Öyle diyelim öyle olsun" notunu düştü.

Nazan Öncel hastane odasından paylaştı Kurşun döktürelim

"KURŞUN DÖKTÜRELİM"

Nükhet Duru ise fotoğrafa tekrar "Nazar bu. Kurşun döktürelim" yazdı.

Nazan Öncel hastane odasından paylaştı Kurşun döktürelim

6 Şubat 1956 Karşıyaka, İzmir doğumlu olan Öncel, Erkekler de Yanar, Hay Hay, Gitme Kal Bu Şehirde, Geceler Kara Tren ve Hadi O Zaman şarkılarıyla hafızalarda silinmez bir yer edindi.

"Sokak Kızı" lakabıyla da anılan sanatçı, ilk kırk beşliği "Sana Kul Köle Olmuştum"u 1978 yılında yayınladı.1982 yılında LP formatında yayınladığı ilk albümü tutmayınca, TRT için demolar yapmayı bırakıp sadece sahne çalışmalarıyla mesleğine devam etti.9 yıl sonra, 11 Ekim 1991'de yayınladığı Bir Hadise Var albümünün satış başarısıyla da sağlam, kalıcı ve büyük bir başlangıç yaptı.

Nazan Öncel hastane odasından paylaştı Kurşun döktürelim