Cadde Ne Yaşarmış!

Ne Yaşarmış!

07.07.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Ne Yaşarmış!

Ne Yaşarmış


Şarkıcı, gündüzleri havuz başında güneşleniyor, geceleri eğlendiriyor

       Türk pop müziğinde Akdeniz rüzgârları estiren Yaşar, hem iş hem de tatili bir arada yürütüyor. Hafta sonunu Çeşme'de geçiren şarkıcı, gündüzleri müzisyen arkadaşlarıyla havuz başında güneşlenip, tavla oynuyor, akşamları ise sahneye çıktığı Le Meyhane'de tatilcileri coşturuyor.
       Yaz boyunca Ege ve Akdeniz sahillerinde sahneye çıkacak olan Yaşar, hakkındaki dedikoduların tümünü yalanladı. Kafasına göre birini bulamadığı için sevgilisi olmadığını ifade eden Yaşar, arkadaşlarıyla iyi zaman geçirdiğini vurguladı. Yaşar, eylülde stüdyoya girip, yeni albümünün şarkılarını seslendireceğini ve 2001 başlarında dinleyicileriyle buluşacağını söyledi.
       Bir TV filminde başrol teklif edilmesine rağmen, küçük bir rolü kabul eden şarkıcı, oyunculuğu sevdiğini ama gelen teklifleri sadece hobi olarak kabul edeceğini belirterek, her çalışmayı, işi bilenin yapması gerektiğini söyledi.
       Öte yandan Yaşar, Yeşim Salkım'ın ardından Nilüfer'le de ortak bir çalışmanın içerisine girdi. Nilüfer'in albümüne şarkı veren Yaşar, bu sayede sanatçıyı tanıdığını ve sesinden sonra kişiliğine de hayran olduğunu ekleyerek, bundan sonraki albümlerde de beraber çalışmak istediğini vurguladı. İpek Durkal