Cadde Nebahat Çehre: 1988'den beri yalnızım!

Nebahat Çehre: 1988'den beri yalnızım!

29.02.2024 - 10:02 | Son Güncellenme:

'Çirkin Kral' lakaplı Yılmaz Güney'le 1967'de hayatını birleştirip, bir yıl sonra boşanan usta oyuncu Nebahat Çehre, özel hayatına dair çarpıcı bir açıklamaya imza attı.

Nebahat Çehre: 1988den beri yalnızım

Kanal D'nin reyting rekorları kıran efsane dizisi 'Aşk-ı Memnu'da hayat verdiği 'Firdevs Yöreoğlu' rolüyle hafızalara kazınan Nebahat Çehre, 'Aramızda Kalmasın' programından Yelda Kırçuval'a konuştu.

Haberin Devamı

"ÇOK GÜZEL EVLİLİĞİM OLDU"

Yılmaz Güney'le 1967-1968 yılları arasında evli kalan 79 yaşındaki oyuncu, "Hayatınızda neden aşk yok?" sorusuna, "1988’den beri yalnızım. Sebebi yok. Hayatım sevgi üzerine kurulu. Sevmediğim ne işi yapar, ne de birlikteliği yaşarım. Fakat çok güzel evliliğim oldu" yanıtını verdi.

Nebahat Çehre: 1988den beri yalnızım

"FİLMDE HİÇBİR ERKEKLE YATAĞA GİRMEDİM"

Oyunculukta kuralları olduğunu belirten sanatçı, "Hiçbir erkekle filmde yatağa girmedim çünkü oyuncu olarak istemiyorum. Dizilerde sadece öpüşme sahnesi oldu. Her şeyin bir yakışan yaşı var. Gençler yapsın" şeklinde konuştu.

Nebahat Çehre: 1988den beri yalnızım

"ESTETİĞİM YOK"

Yıllara meydan okuyan güzelliği ve kendine has tarzıyla her daim adından söz ettirmeyi başaran Nebahat Çehre, "Estetiğim yok, botoksum var" ifadelerini kullandı.

Nebahat Çehre: 1988den beri yalnızım