Cadde Nejat İşler: Garip bir şekilde hayatla bağım kopmuştu!

Nejat İşler: Garip bir şekilde hayatla bağım kopmuştu!

08.11.2022 - 09:25 | Son Güncellenme:

'Deli Yürek', 'Gülbeyaz', 'Aliye', 'Barda', 'Kış Uykusu' 'Kaybedenler Kulübü', 'Bodrum Masalı' ve 'Behzat Ç.' gibi projelerde kamera karşısına geçen Nejat İşler, önceki gün Bomonti'de bir söyleşiye katıldı. uzun süre Bodurum Gümüşlük'te yaşadıktan sonra İstanbul'a dönen İşler, oyunculuk kariyerine başladığı günlerden bahsederken, hayatının dönüm noktasını anlattı.

Nejat İşler: Garip bir şekilde hayatla bağım kopmuştu

HÜSEYİN ALTUN / MİLLİYET
Uzun süre önce Bodrum'da yaşayan, İstanbul'a sadece dizi ve film çekimleri için gelen Nejat İşler, geçtiğimiz yıl Gümüşlük'ten ayrıldı. Bomonti'de bir söyleşiye katılan oyuncu, gençlik yıllarında, kitap ve plak satarak geçimini sağladığını belirterek, "İlk başlarda plaklar ve kitaplar satarak başladım. Daha sonra arkadaşımla birlikte dükkan açtık. Sonrasında da yavaş yavaş ilerleyerek para biriktirdim" dedi.

Nejat İşler: Garip bir şekilde hayatla bağım kopmuştu

Haberin Devamı

"YA DÜNYA KUPASI'NA GİDECEKTİM YA DA LAPTOP ALACAKTIM"

50 yaşındaki ünlü isim, oyunculuğa ilk giriş yılları şöyle anlattı:

2000'de başıma anlatamayacağım bir şey geldi. Garip bir şekilde hayatla bağım koptu. Ardından da bir anda arka arkaya işler gelmeye başladı. Ya Japonya'daki Dünya Kupası'na gidicektim ya da bir tane laptop alacaktım. Laptop aldım. Bir tane senaryo iddialı çıktı. Sonra ardı arkası kesilmedi. Bu günlerime ulaştım.

"BEN BÖYLE EĞLENCE GÖRMEDİM"

Seyirci, Nejat İşler'den eski Beyoğlu'ndaki gece hayatı ile bugünkü gece hayatını kıyaslama yapmasını istedi. Müzik ve gece hayatıyla ilgili konuşan oyuncu, "3-4 yıldır bence çok farklı. Ben böyle eğlence görmedim. Evim sekizinci katta olmasına rağmen bayağı bağırış çağırış sesi geliyor. Birisine bir şey yapıyorlar sanıyorum. Kendim de çok dışarı çıkmam ama çıkıyorsam da kafam çok güzeldir" ifaderlerini kullandı.

Nejat İşler: Garip bir şekilde hayatla bağım kopmuştu

"BİR KARIŞIK KASET YAPIN YETERLİ"

Nejat İşler, "Eğer ileride başıma da bir şey gelirse benimle alakalı illa ki bir şey yapmak isterseniz, bir karışık kaset yapın yeterli" sözleriyla hayranlarını güldürdü.