Cadde Nejat İşler'in son hali olay oldu!

Nejat İşler'in son hali olay oldu!

20.02.2024 - 08:49 | Son Güncellenme:

Nejat İşler'in geçtiğimiz sene alkol zehirlenmesi yaşadığı ve Nişantaşı'nda bulunan bir hastaneye kaldırıldığı öne sürülmüştü. Sosyal medyada hızla yayılan iddia, oyuncunun sevenlerini üzüntüye boğmuştu.

Nejat İşlerin son hali olay oldu

Ocak 2014'te septik şok sebebiyle hastaneye kaldırılıp, üç ay yoğun bakım ünitesinde tedavi gören İşler, Instagram hesabından yayınladığı fotoğrafla söz konusu iddialara yanıt vermişti.

Haberin Devamı

"İŞİMDEYİM, GÜCÜMDEYİM"

2024'te vizyona girecek 'Zaferin Rengi' adlı filmin kadrosunda yer alan 51 yaşındaki oyuncu, sette çekilen bir kareye yer vermiş ve paylaşımına, "İşimdeyim, gücümdeyim" mesajını yazmıştı.

Nejat İşlerin son hali olay oldu

SON HALİ ÇOK KONUŞULDU

Son olarak final yapan 'Aile' dizisinde rol alan İşler, son haliyle dikkat çekti. Saçlarının döküldüğü ve sakallarının beyazladığı görülen ünlü ismin bu görüntüsü, sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü.

Nejat İşlerin son hali olay oldu

Bazıları oyuncunun yeni projesi için imajı değişikliğine gittiğini söylerken, bazıları da aslında ünlü ismin çok daha önceden saçlarının döküldüğünü ve rol aldığı işlerde bu duruma gereken müdahaleleri yaptırarak saçlarını daha gür gösterdiğini ileri sürdü.

Nejat İşlerin son hali olay oldu