Cadde Neslihan Atagül, Milano'dan döndü! 'Bizlerle gurur duyuyor musunuz?'

Neslihan Atagül, Milano'dan döndü! 'Bizlerle gurur duyuyor musunuz?'

21.03.2024 - 07:35 | Son Güncellenme:

'Sefirin Kızı', 'Kara Sevda' ve 'Yaprak Dökümü' gibi yapımlarda yer alan Neslihan Atagül, geçtiğimiz hafta Milano'ya gitmişti. Tekrar yurda dönen Atagül, önceki gün Metropol İstanbul’dan çıkarken görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, Milano tatili hakkında konuştu.

Neslihan Atagül, Milanodan döndü Bizlerle gurur duyuyor musunuz

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül, geçtiğimiz hafta Etiler'de bir restoran çıkışı objektiflere yansımıştı. Yeni saç stili ve kovboy çizmeleri ile dikkat çeken Atagül, ayaküstü basın mensuplarının soruları cevaplamayı ihmal etmemişti.

Haberin Devamı

Güzel oyuncu, yeni saç modelini soran muhabirlere, “Saçlarım herhangi bir proje için değil, içimden geldiği için kestirdim. Uzun zamandır düz saçlarım vardı" cevabını vermişti.

Neslihan Atagül, Milanodan döndü Bizlerle gurur duyuyor musunuz

"ÇOK HEYECANLIYIM"

Son olarak eşi Kadir Doğulu ile 'Gecenin Ucunda' dizisinde rol alan Atagül, "Bugün de Milano'ya gidiyorum. Orada bir televizyon programına katılacağım, onun toplantısı vardı. Çok heyecanlıyım" demişti.

Neslihan Atagül, Milanodan döndü Bizlerle gurur duyuyor musunuz

"TÜRK DİZİLERİNE AŞIRI HAYRANLIK DURUMU VAR"

Ünlü isim, önceki gece Metropol İstanbul’dan çıkarken kameralara yansıdı. Çıkışta gazeteciler ile sohbet eden Neslihan Atagül, Milano tatili hakkında konuşarak şu ifadeleri kullandı:

Bizi harika ağırladılar. Hem iş, hem ziyaret oldu. Biraz çalıştık, biraz da gezdik. Kısaydı tabii ama bu hafta sonunda program yayınlanacak sanırım. Talk show programıydı, normal ve güzel bir sohbet ettik. Orada Türk dizilerine aşırı hayranlık durumu var. Bu beni memnun ediyor, bence diğer oyuncu arkadaşlarımı da çok memnun ediyordur. Sizler de bizler ile gurur duyuyor musunuz?

Neslihan Atagül, Milanodan döndü Bizlerle gurur duyuyor musunuz

"İTALYAN MUTFAĞI MUAZZAM"

Milano'da güzel yemekler yediğini de söyleyen Atagül, "Çok güzel yemekler yedim. İtalyan mutfağı bilirsiniz ki muazzam. Fazla alışveriş yapamadım ama. Makarna, pizza bizlerin de yaptığı yemekler zaten" diyerek güldü.