Cadde Neslihan Atagül'den Kadir Doğulu'nun paylaşımına aşk dolu yorum!

Neslihan Atagül'den Kadir Doğulu'nun paylaşımına aşk dolu yorum!

14.03.2022 - 18:44 | Son Güncellenme:

'Aşkın Tarifi' adlı dizide rol alan Kadir Doğulu, sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor. Zaman zaman eşiyle mutluluk pozlarını yayınlayan Doğulu, son olarak Neslihan Atagül'ün çektiği kareleri paylaştı. Atagül, eşinin bu paylaşımına yaptığı yorumla adından söz ettirdi.

Neslihan Atagülden Kadir Doğulunun paylaşımına aşk dolu yorum

Bir süredir ekranlardan uzak olan Kadir Doğulu, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor. Paylaşımlarıyla adından söz ettiren oyuncu, Neslihan Atagül'e verdiği pozları paylaştı.

Haberin Devamı

Ormanlık alanda karın keyfini çıkaran çiftten Kadir Doğulu, fotoğraflarını "Dünden" notuyla yayınladı. Doğulunun pozlarına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

Eşinin paylaşımına kayıtsız kalamayan 29 yaşındaki Atagül ise, Doğulu'ya "Çok güzelsin" yorumunu yaptı. Güzel oyuncu yorumuna kalp emojileri de eklemeyi ihmal etmedi.

Neslihan Atagülden Kadir Doğulunun paylaşımına aşk dolu yorum

SEVGİLİLER GÜNÜ'NÜ BÖYLE KUTLADI
Neslihan Atagül, geçtiğimiz günlerde eşi Kadir Doğulu ile romantik pozlarını paylaşarak 14 Şubat Sevgililer Günü'nü kutlamayı da ihmal etmemişti. Sosyal medya hesabından Kadir Doğulu (39) ile çekilen karelerini art arda takipçilerinin beğenisine sunan Atagül, gönderisine "Sevgi'li K" mesajını yazmıştı.

Başarılı oyuncunun 1,5 milyon beğeni alan gönderisine eşi Doğulu da kayıtsız kalamamış, "Sevgili'm" yazıp, kalp emojileri ekleyerek Atagül'e yorum yapmıştı.

Neslihan Atagülden Kadir Doğulunun paylaşımına aşk dolu yorum

Haberin Devamı

"EVET, İHANET ETTİM"
Öte yandan meslektaşı Neslihan Atagül ile 2016 yılında nikah masasına oturan Kadir Doğulu'ya, geçtiğimiz aylarda "Eşinize ihanet ettiğiniz ve ayrılacağınız yönündeki haberler için neler söyleyeceksiniz?” sorusu yöneltmişti.

Ünlü oyuncu, "Evet, ihanet ettim. Sabah kalktığım zaman sevgilimin yüzüne bakmadım, ihanet ettim" diyerek, sitemkar bir açıklamaya imza atmış. Daha sonra sözlerine, "Bunlar iddia, siz sorduğunuz için cevap vermeli miyim?” şeklinde devam etmişti.

Neslihan Atagülden Kadir Doğulunun paylaşımına aşk dolu yorum