Cadde Nesrin Cavadzade'nın iddialı gala tarzı olay oldu!

Nesrin Cavadzade'nın iddialı gala tarzı olay oldu!

19.12.2023 - 10:46 | Son Güncellenme:

'Şahane Hayatım' adlı diziyle yaklaşık 1.5 yıl sonra ekranlara dönen Nesrin Cavadzade, sosyal medya hesabından iddialı pozlarını yayınladı. Fit haliyle dikkat çeken oyucunun tarzı sosyal medyada beğeni topladı.

Nesrin Cavadzadenın iddialı gala tarzı olay oldu

40 yaşındaki oyuncu Nesrin Cavadzade, geçtiğimiz aylarda arkadaşı Uraz Kaygılaroğlu’nun doğum gününü kutlamasıyla magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Haberin Devamı

"SENENİN MUTLU GÜNÜ"

Ünlü isim, Kaygılaroğlu ve bir diğer meslektaşı Bora Akkaş ile samimi anlarının yer aldığı bir videoyu “Urazcığım, yarın bayram her yer kapalı olur, doğum gününü bugünden kutlamak istedim. Seni çok ama çok seviyorum! İyi ki varsın, iyi ki arkadaşımsın, yüzümü daima güldürdüğün ve gerektiğinde hep orada olduğun için sana çok teşekkür ederim. Senenin en mutlu günü şimdiden kutlu olsun canımın içi” notuyla paylaşmıştı.

EŞİNDEN ÖZÜR DİLEDİ

Söz konusu videoda, Bora Akkaş'ın Nesrin Cavadzade'ye para takması sosyal medyada çok konuşulmuştu. Gelen eleştirilerin ardından Bora Akkaş, Instagram hesabının hikaye bölümünden bir açıklama yaparak sekiz aylık hamile eşi Oben Alkan'dan özür dilemişti.

Nesrin Cavadzadenın iddialı gala tarzı olay oldu

Haberin Devamı

İDDİALI GALA TARZI

İddialı pozları ile sık sık adından söz ettiren başarılı oyuncu Nesrin Cavadzade son paylaşımıyla yine ses getirdi. Başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çeken ünlü oyuncu dün akşam düzenlenen GQ 2023 "Men of The Year" Ödül Töreni'ne katıldı.

Nesrin Cavadzadenın iddialı gala tarzı olay oldu

Geceye iddialı tarzıyla damga vuran Cavadzade transparan bir elbise giymeyi tercih etti. Siyah payetli elbisesiyle pozlar veren ünlü ismin dekoltesi de çok beğenildi.

Nesrin Cavadzadenın iddialı gala tarzı olay oldu