Cadde Nez olmak zor zanaat!

Nez olmak zor zanaat!

08.07.2002 - 00:00 | Son Güncellenme:

Nez olmak zor zanaat!

Nez olmak  zor zanaat





Çırağan Q Jazz Bar’ın sahibi Esen - Mehmet Ali Açılmış çiftinin yeni Nez’ler yaratmak için başlattığı "Q Club Dans ve Vokal Yarışması 2002önin ilk eleme turu önceki gece yapıldı. Hafta içi elemelerden ilk 5’e kalan yarışmacılar, ilk finalistler olmak için yarıştı.
Yarışmacıları Hıncal Uluç’un başkanlığında Yurdal Sert, Tülin Şahin, Gönül Yazar, Mehmet Söğütoğlu, Gizem Özdilli, Selami Şahin, Füsun Önal, Nadir Yelkenci, Ayşe Azizoğlu, Aydın Kurban ve Feza Fırat’tan oluşan jüri değerlendirdi. Mekanın müşterileri de oy kullandı.

‘Kendimden eminim’
Sırayla sahneye çıkan Şimal Gökçe Özkan, Arzu Kreidel, Esra Emine Teke, Işıl Deniz Palabıyıklar, Nilay Burcu Atalay’dan oluşan beş yarışmacı ses ve danstaki yeteneklerini sergiledi. Şimal ile Burcu finale yükseldi.
Burcu "Ben Nez değil, Burcu olmak isterim. Herkesin kendi özellikleriyle bir yerlere gelmesinden yanayım" dedi.
Şimal Gökçe ise "Mütevazı olmaya gerek yok. Sesime ve dansıma güveniyorum. Türkiye’de iyi dans eden onlarca genç kadın var. Önemli olan dansla sesi bir araya getirmek" diyordu.

Q Club Dans ve Vokal Yarışması’nda jüri üyeliğini Hıncal Uluç başkanlığında ünlülerden oluşan bir kadro yaptı. Elemeyi aşamayan yarışmacı Işıl Deniz Palabıyıklar, gözyaşlarına boğuldu. Palabıyıklar "Allah jürinin belasını versin. Bu yarışmaya girmez olaydım. İzleyen herkes ayakta alkışladı. Böyle yarışma olmaz" diye tepki gösterdi.