Cadde Nicolas Cage, 'Drakula' karakteri için dişlerini törpületti!

Nicolas Cage, 'Drakula' karakteri için dişlerini törpületti!

10.04.2023 - 12:03 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz sene kendisinden 29 yaş küçük eşinin dünyaya getirdiği kız bebekle üçüncü kez baba olan ABD'li aktör Nicolas Cage, yeni vizyona girecek olan 'Drakula Renfield' için yanlışlıkla kendi kanını içtiğini itiraf etmişti. Şimdi ise ünlü aktörün, rolünün hakkını verebilmek için dişlerini törpülettiği ortaya çıktı.

Nicolas Cage, Drakula karakteri için dişlerini törpületti

Ünlü aktör Nicolas Cage, son olarak vampir Dracula'yı canlandırdığı yeni filmi 'Renfield' için rol arkadaşı Nicholas Hoult ile birlikte Reddit'e girerek; hayranlarıyla soru-cevap yapmıştı.

Haberin Devamı

"OLDUKÇA SİVRİYDİLER"

Bir hayranı ona, aktöre çekimlerde gerçek kan tüketilip tüketilmediğini sorduğunda; 59 yaşındaki Nicolas Cage şu cevabı vermişti:

Çekimlerde kullandığımız dişler gerçek dişlerdi, seramiktiler ve oldukça sivriydiler. Bu yüzden birkaç kez dudağımı ısırdım ve bu da kendi kanımı içmeme neden oldu. Sıcak ve bulanıktı.

Nicolas Cage, Drakula karakteri için dişlerini törpületti

"KONUŞMASINA İZİN VERECEK ŞEKİLDE TAKILDI"

Son olarak filmin makyaj sanatçısı Christien Tinsley, Cage'in vampir karakteri için dişlerini törpülettiğini ve 3 boyutlu baskılı takma dişler taktığını anlattı. Variety dergisine konuışan Tinsley, "Nic'in dişlerini törpülettik ve takma dişler Nic'in konuşmasını engellemeyecek, rahatça konuşmasına izin verecek şekilde takıldı" dedi.

Nicolas Cage, Drakula karakteri için dişlerini törpületti

3D BASKI KULLANILDI 

Drakula'nın ünlü sivri dişlerini yapmak için 3D baskı kullandıklarını söyleyen Tinsley, "Bildiğim kadarıyla bu, tüm takma dişleri yapmak için 3D baskı kullandığımız ilk filmdi" dedi.

Nicolas Cage, Drakula karakteri için dişlerini törpületti

Haberin Devamı

Yönetmen Chris McKay'in yeni filminde Cage vampiri canlandırırken Nicholas Hoult, Drakula'nın uzun süredir acı çeken asistanı ve uşağı olan, filme adını veren karakteri canlandırıyor.

29 YAŞ KÜÇÜK EŞİYLE JAPONYA'DA TANIŞTI

Daha önce dört kez evlilik yapan dünyaca ünlü ABD'li aktör Nicolas Cage, Japonya'da tanıştığı kendisinden 29 yaş küçük Riko Shibata ile 2021 yılının mart ayında dünyaevine girmişti. Hollywood yıldızı, vefat etmiş babasının doğum gününü onurlandırmak için 16 Şubat'ta sade bir tören düzenlediklerini açıklamıştı.

Nicolas Cage, Drakula karakteri için dişlerini törpületti

Page Six'in haberine göre; Nicolas Cage, beşinci eşiyle bir otelde evlendiklerini ve çok mutlu olduklarını söylemişti. Cage ve Shibata'nın, birbirlerine Walt Whitman şiiri ve Japon haikusu okuduğu da belirtilmişti.

KIZI DÜNYAYA GELDİ

Cage geçtiğimiz sene eylül ayında ise Shibata ile ilk çocuğunu kucağına almıştı. Çiftin temsilcisi, People'a konuşarak; "Nicolas ve Riko, kızlarının doğumunu duyurmaktan mutluluk duyuyorlar. Annenin ve bebeğin durumu iyi" ifadeleriyle haberi doğrulamıştı.

Nicolas Cage, Drakula karakteri için dişlerini törpületti

İKİ ÇOCUĞUNUN ARASINDA 31 YAŞ VAR

58 yaşındaki oyuncunun aynı zamanda eski sevgilisi Christina Fulton'dan Weston (32) ve eski eşi Alice Kim'den Kal-El (17) isimlerinde olmak üzere iki oğlu var. Böylece Cage'in yeni dünyaya gelen bebeğinin, büyük ağabeyi ile arasında 31 yaş fark oldu.