Cadde Nida Karaçar ile boşanıyorlar mı? Özgün Uğurlu açıkladı!

Nida Karaçar ile boşanıyorlar mı? Özgün Uğurlu açıkladı!

19.01.2024 - 13:51 | Son Güncellenme:

Nida Karaçar ile evliliğinden 2015 yılında down sendromlu oğulları Ediz doğan Özgün Uğurlu'nun, "Bunca şeyden sonra bize ayrılık kararı yakışmadı" paylaşımından sonra eşinden ayrılacağı iddia edildi. Ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından paylaştığı bir videoyla konu ile ilgili açıklama yaptı.

'Kandırman Lazım', 'Sadece Arkadaşız', 'İstiklal' gibi parçalarıyla şöhreti yakalayan Özgün Uğurlu, 2012 yılında kendisi gibi müzisyen olan Nida Karaçar ile nikâh masasına oturmuştu. 2015 yılında aileye down sendromlu bir melek katılmıştı.

Haberin Devamı

Oğluna Ediz adını veren 44 yaşındaki ünlü şarkıcıya, geçtiğimiz aylarda katıldığı bir programda "Nasıl bu kadar çabuk atlattın?" sorusu yöneltilmişti.

Nida Karaçar ile boşanıyorlar mı Özgün Uğurlu açıkladı

"KENDİMDEN ÇOK UTANDIM"

Özgün, "Bazı şeyler demleniyor, dışarıdan kendini görmek zaman alıyor. Vicdan sahibi bir insanım, eşimi çok seviyorum. Öyle bir durumla karşılaşınca insan ister istemez 'Niye ben?' diye soruyor. Ben de onu sormuştum sonra kendimden çok utandım" itirafında bulunmuş ve şöyle devam etmişti:

Sanki insan şey gibi düşünüyor; 'Ben günah mı işledim, hata mı yaptım ki?' Sonra tevekkül giriyor. 'Toparlanacağız, kabul edeceğiz bu durumu, ya da savrulacağız' dedim. Her iki taraf olarak ailelerimiz açısından çok şanslıydık, toparlanıp, 'Ne yapmamız gerekiyor şimdi?' dedik ve yola koyulduk. Sevgi bizim toparlayıcı duygumuz oldu.

Nida Karaçar ile boşanıyorlar mı Özgün Uğurlu açıkladı

"BİZE AYRILIK KARARI YAKIŞMADI"

Özgün, son olarak 305 bin takipçisi bulunan Instagram sayfasının hikayeler bölümünden yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Yeni şarkısında yer alan "Bunca şeyden sonra bize ayrılık kararı yakışmadı" sözlerini yayınlayan şarkıcının, eşiyle boşanma kararı aldığı düşünüldü.

Haberin Devamı

Nida Karaçar ile boşanıyorlar mı Özgün Uğurlu açıkladı

Gelen mesajların ardından arabasında eşi ve oğluyla video çekerek söz konusu iddialara cevap veren ünlü isim, şu ifadeleri kullandı:

Herkese günaydın. Birkaç gün storylerinizi biraz meşgul edebilirim, malum yeni şarkımız çıktı. Çıktıktan sonra şarkının sözünü paylaştım. Yanlış anlayanlar olmuş. Sıkıntı yok arkadaşlar, şarkının sözün sadece. Zaten Allah korusun Nida beni terk ederse yazmam, story atmam Instagram'a.