Cadde Nihat Doğan’a öfke yağmuru

Nihat Doğan’a öfke yağmuru

16.02.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Nihat Doğan, Mersin’de bindiği minibüsün şoförü tarafından canice öldürülen Özgecan hakkında attığı tweet’le tepki topladı. Doğan daha sonra mesajı silip Özgecan’ın ailesine başsağlığı diledi.

Nihat Doğan’a öfke yağmuru

Nihat Doğan’ın önceki gün Özgecen Aslan için attığı “Siz de mini etek giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca bas bas bağırmayacaksınız” şeklindeki tweet’i sosyal medyada büyük tepki topladı. Oyuncu Ahu Sungur da bu mesaja tepki göstererek Doğan’a “Mini eteği ahlaksızlık olarak görüyorsan Survivor da bikinili insanların arasında yarışmayacaksın o zaman” cevabını verdi. Bazı Twitter kullanıcıları, Survivor All Star’da yarışacak olan Doğan’ın yarışmadan çıkarılması için ‘#NihatVarsaSurvivorBoykot’ etiketiyle Acun Ilıcalı’yı mesaj yağmuruna tuttu. Yapılan eleştirilerden biri de şu an TV8’de yayınlanan ‘İşte benim stilim’ adındaki programa Show TV’de yayınladığı zamanda Doğan’ın konuk jüri olarak katılmasını ‘laik mini etekli kızları tarzını belirlerken’ şeklinde yapıldı.

Haberin Devamı

Baş sağlığı diledi
Doğan ise bu tweetini silerek; “Maksadım kimseyle polemiğe girmek değildir. Özgecan Aslan’a bunu yapanları Rabbim cezalandıracak. İnşallah yargıdan da en ağır cezayı alırlar” şeklinde tweet yayınladı ve Özgecan’ın ailesine başsağlığı diledi.
Nihat Doğan, 2011 yılında şarkıcı İzzet Yıldızhan’la Ankara’da 4 tane eskort kızın dövülmesi olayında adı geçmiş, kızlar Doğan’dan şikâyetçi olmamıştı. Doğan, ayrıca 1998 yılında da beraber olduğu kız arkadaşı Aysu Kiremitçi’yi kendi evinde dövüp yüzünü tanınmayacak hale getirdiği için gündeme gelmişti.