Cadde Nilgün Belgün'den Kenan Işık paylaşımı: İlk tebrik eden oydu!

Nilgün Belgün'den Kenan Işık paylaşımı: İlk tebrik eden oydu!

11.12.2023 - 14:39 | Son Güncellenme:

'Kim Milyoner Olmak İster'de sunuculuk yapan Kenan Işık', Mart 2014'te geçirdiği beyin kanaması nedeniyle uzun süredir evinde tedavi görüyor. Nilgün Belgün, sosyal medya hesabından yaptığı Kenan Işık paylaşıyla takipçilerini geçmişe götürdü.

Nilgün Belgünden Kenan Işık paylaşımı: İlk tebrik eden oydu

2014 yılında spor sonrası saunaya giren Kenan Işık, sauna çıkışı kendisini iyi hissetmediğini belirtti ve kısa süre sonra dengesini kaybederek yere düştü.

Haberin Devamı

Şiddetli çarpmanın etkisiyle kafa travması geçirdiği belirtilen sanatçı, kaldırıldığı Amerikan Hastanesi'nde hemen ameliyata alındı. Dört saatlik ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesine kaldırılan Kenan Işık, uzun süredir evinde tedavi görüyor.

Nilgün Belgünden Kenan Işık paylaşımı: İlk tebrik eden oydu

KENAN IŞIK'IN SON DURUMU

Öte yandan Ozan Zeybek, Kenan Işık'ın sağlık durumuna ilişkin bilgi vermişti. Zeybek, usta sanatçının sağlık durumunu anlatmıştı: Sekiz yıl olacak. Ama bakımı çok iyi. Kenan Işık'ı nasıl biliyorsanız öyle. Her gün sakal tıraşı yapılıyor, besin takviyesi alıyor. Yatan hastalarda genellikle yaralar çıkar, zayıflama olur. Ama Kenan Işık bıraktığımız gibi. Çok iyi bakılıyor. Böyle hafızalarda kaldığı gibi. Ailesi tarafından çok iyi bakılıyor."

Nilgün Belgünden Kenan Işık paylaşımı: İlk tebrik eden oydu

Haberin Devamı

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren Nilgün Belgün; usta oyuncu, yönetmen ve sunucu Kenan Işık'ı andı. 1995 yılında 'Matruşka' oyunu kulisinde çekilen kareye Belgün şu notu düştü:

"SİZ ÇİLE ÇEKTİKÇE GÜZELLEŞTİNİZ"

Kenan Işık’la bu fotoğrafımıza rastladım albümümde…Yıl 1995 ve biz Hadi Çaman’la birlikte “MATRUŞKA” adlı iki kişilik bir oyun oynuyoruz. Yönetmenimiz sevgili Kenan Işık sahneye koydu oyunumuzu benim isteğim ve ricamla. Çünkü Kenan Işık şahane bir oyun yönetmenidir. Öyle çok çalıştık ki yorgunluktan bitap düşmüştüm. Hiç unutamadığım bir yazı yazdı oyunun gala gecesi makyaj aynama.. “TİYATRO ÇİLELİ BİR İŞTİR. SİZ ÇİLE ÇEKTİKÇE GÜZELLEŞTİNİZ” Bu yazıyı kulis odama girince gördüm ve öyle duygulandım ki... Sahneye çıktım ve en güzel oyunumu oynadım o gece… İlk tebriğe gelen de yönetmenimiz Kenan Işık oldu…Şu anda bu yazıyı yazarken de aynı duygularla yazdım. İyi ki dediklerimden biridir 'Matruşka' ve yönetmenimiz Kenan Işık sanat yolculuğumda…

Nilgün Belgünden Kenan Işık paylaşımı: İlk tebrik eden oydu