Cadde Nilperi Şahinkaya ve Burak Deniz pişti oldu!

Nilperi Şahinkaya ve Burak Deniz pişti oldu!

28.10.2023 - 08:01 | Son Güncellenme:

Rol aldığı dizinin çekimleri için Adana'da olan Burak Deniz, sevgilisi Emre Yusufi ve arkadaşlarıyla oturan Nilperi Şahinkaya’nın masasına gitmiş ve olay çıkarmıştı. Olayı yargıya taşıyan Nilperi Şahinkaya, Burak Deniz ile mahkemelik olmuştu. İkili, önceki gün katıldıkları davette pişti oldu.

Nilperi Şahinkaya ve Burak Deniz pişti oldu

Rol aldığı 'Şahmeran' dizisinin çekimleri nedeniyle Adana'da bulunan Burak Deniz, geçtiğimiz yıl gittiği bir otelde meslektaşı Nilperi Şahinkaya ve sevgilisi Emre Yusufi ile tartışmıştı. Altın Koza Film Festivali Ödül Töreni için Adana'da bulunan Şahinkaya, olayla ilgili olarak; "Hukuki süreç başlayacağı için avukatlarımızdan öğrenebilirsiniz. Bununla ilgili hiçbir konuşma yapmayacağım" şeklinde açıklama yapmıştı.

Haberin Devamı

"ÖZÜR DİLERİM"

Yaşananların ardından Burak Deniz, sosyal medya hesabında yazılı bir açıklama yayınlayarak özür dilemişti. Oyuncu, paylaşımında şu ifadelere yer vermişti:

Geçtiğimiz cuma gününden bu yana kamuoyunu meşgul eden ve birçok iddiaya sebebiyet veren konuyla ilgili açıklamamı bilginize sunarım. Adana Film Festivali nedeniyle bulunduğumuz otelde Nilperi Şahinkaya, erkek arkadaşı Emre Yusufi ve arkadaşı Deniz Akıncı ile yaşamış olduğum ve istemediğim şekilde arkadaşlarımı kırmamla sonuçlanan hadise nedeniyle tekrardan çok üzgün olduğumu belirtmek isterim. Şakalaşmak isterken dozajının kaçabileceğini düşünemediğim, oldukça tatsız geçen bir gecenin sabahında kendilerinden hemen ve bizzat özür dilemek için gerek menajerim aracılığıyla gerekse de kendim doğrudan iletişime geçmeye çalıştım ancak başarılı olamadım. Kamuoyu nezdinde yaşanan bu talihsiz olaydan ve topluma örnek teşkil etmeyen bu davranışımdan ötürü Nilperi Şahinkaya ve arkadaşlarından ayrıca o gece olaya tanık olan herkesten teker teker özür diliyor, kamuoyunu böyle bir konuyla meşgul ettiğim için de ne kadar üzgün olduğumu tekrar belirtmek istiyorum. Umarım bu kırgınlıklar en kısa zamanda son bulur.

Nilperi Şahinkaya ve Burak Deniz pişti oldu

"OLAY YARGIDA"

Sonrasında Bebek'te görüntülenen çiftten sevgilisine kahve alan sanatçı Emre Yusufi’ye; Burak Deniz’le mahkemelik olduktan sonra sosyal medya üzerinden Nilperi Şahinkaya ve kendisinden özür dilediği hatırlatılınca, "Özür dileyebilir ama olayın gidişatı değişmiyor. Biz onunla alakalı adım atamıyoruz, yargıdayız” demişti.

Nilperi Şahinkaya ve Burak Deniz pişti oldu

AYNI DAVETTE GÖRÜNTÜLENDİLER

Burak Deniz ile mahkemelik olan Nilperi Şahinkaya, katıldığı gecede davalık olduğu Burak Deniz ile pişti oldu. Gazetecileri kırmayarak sorulara yanıt veren Nilperi Şahinkaya, "Yeni best friend Bige Önal. Onunla beraber hazırlandım geceye ve onunla beraber geldim" diyerek güldü.

Nilperi Şahinkaya ve Burak Deniz pişti oldu

Haberin Devamı

"YATAĞA GİRDİĞİMDE ALIŞVERİŞ YAPIYORUM"

Alışverişlerini kendisinin yaptığını söyleyen Şahinkaya, "Ben çok alışveriş merkezine gitmiyorum ya. Online alışveriş daha güzel oluyor. Hepimizin bildiği ve tükettiği markalar var oralardan alışveriş yapıyorum. Sık sık yapıyorum ama gecenin bir vakti yatağa girdiğimde online alışveriş yapan birisiyim. Bence bütün kadınlar da bu tongaya düşüyorlar. Bir de akşamları oluyor hepimize" diyerek güldü.

Nilperi Şahinkaya ve Burak Deniz pişti oldu