Cadde Nişanın bozulma nedeni, çocukları

Nişanın bozulma nedeni, çocukları

09.04.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

92 yaşındaki milyarder Rupert Murdoch’un nişanlısından aniden ayrılmasının ardında, çocuklarından kaynaklanan mal varlığı tartışması olduğu öne sürüldü.

Nişanın bozulma nedeni, çocukları

ABD’de yaşayan 92 yaşındaki Avustralyalı medya patronu Rupert Murdoch, geçen ay 66 yaşındaki Ann Lesley Smith ile nişanlandığını duyurdu. Aşkı birbirlerinde bulduklarını, birlikte çok iyi vakit geçirdiklerini söyleyen nişanlılar, yazın da düğün yapacaklarını belirttiler. 14 milyon sterlinlik serveti olan Murdoch’un nişanlısına evlilik teklifi sırasında 11 karatlık pırlanta yüzük taktığı da kamuoyuna yansıdı. Yüzüğün fiyatının da 2 milyon sterlin olduğu bildirildi.

Haberin Devamı

Ancak çift sadece 15 gün sonra nişanı attıklarını, ayrıldıklarını duyurdu.ABD’de yaşayan 92 yaşındaki Avustralyalı medya patronu Rupert Murdoch, geçen ay 66 yaşındaki Ann Lesley Smith ile nişanlandığını duyurdu. Aşkı birbirlerinde bulduklarını, birlikte çok iyi vakit geçirdiklerini söyleyen nişanlılar, yazın da düğün yapacaklarını belirttiler. 14 milyon sterlinlik serveti olan Murdoch’un nişanlısına evlilik teklifi sırasında 11 karatlık pırlanta yüzük taktığı da kamuoyuna yansıdı. Yüzüğün fiyatının da 2 milyon sterlin olduğu bildirildi. Ancak çift sadece 15 gün sonra nişanı attıklarını, ayrıldıklarını duyurdu.Dünya jet sosyetesi ayrılığın nedenini tartışırken, İngiliz basını merakları giderdi. Haberlerde, Murdoch’un önceki evliliklerinden doğan çocuklarının mal varlıklarını korumak amacıyla babalarının evliliğine karşı çıktıkları yazıldı. Daha önce 4 kez evlenen Murdoch, 6 çocuk babası. Çocukların yaşlı babalarının servetini bir başkasıyla paylaşmak istemedikleri belirtildi. Öte yandan daha önce Hristiyan vaiz olarak görev yapan Smith’in aşırı dindar görüşlerinin Murdoch’u rahatsız ettiğini iddia eden kaynaklar da var.

Yazarlar