Cadde Nükhet Duru'nun iki büyük pişmanlığı! 'Kendimi duvardan duvara vurdum'

Nükhet Duru'nun iki büyük pişmanlığı! 'Kendimi duvardan duvara vurdum'

04.01.2024 - 09:27 | Son Güncellenme:

Nükhet Duru, katıldığı yılbaşı özel programında samimi açıklamalarda bulundu. Usta sanatçı, Türk pop müziğine damga vuran 'Ele Güne Karşı' ve 'Beni Yak Kendini Yak' şarkılarını nasıl kaçırdığını anlattı.

Nükhet Durunun iki büyük pişmanlığı Kendimi duvardan duvara vurdum

1971 yılında solistlik yaparak şarkıcılığa adım atan, 1974'te ilk plağı yayınlanan Nükhet Duru, "Özkan Uğur, 'Ele Güne Karşı' şarkısını ilk bana getirdi. ‘Hayatım daha ciddi bir şeylerin var mı?’ diye sordum. Sonra da kendimi duvardan duvara vurdum" dedi.

Haberin Devamı

"ANLAMAMIŞIM NE YAPAYIM!"

Gençlikte insan büyük laflar etmeyi ve söylemeyi marifet sanıyor. Halbuki orada o kadar dolaysız ve bizim deyimlerimizden yola çıkılmış bir sitem var. Anlamamışım ne yapayım!

Nükhet Durunun iki büyük pişmanlığı Kendimi duvardan duvara vurdum

SEZEN AKSU'DAN NÜKHET DURU'YA: ALLAH NASIL BİLİRSE ÖYLE ETSİN

'Minik Serçe' lakaplı Sezen Aksu’nun 'Beni Yak Kendini Yak' şarkısını da ilk dinlediğinde beğenmediğini beirten 69 yaşındaki sanatçı, "Sezen’e ‘Hayatım çok marazlı bu şarkı. Niye yakıyoruz, ne oluyoruz? Bana bu iyi gelmedi’ dedim. ‘Allah seni nasıl bilirse öyle etsin’ dedi. Sonra şarkıyı Ferdi’ye (Özbeğen) verdi, Ferdi’ye de oturmadı. ‘Mecbur kaldım yine kendim söyleyeceğim’ dedi" ifadelerini kullandı.

Nükhet Durunun iki büyük pişmanlığı Kendimi duvardan duvara vurdum