Cadde Nuri Alço'nun son durumu! Eşi Burcu Alço'dan yeni açıklama

Nuri Alço'nun son durumu! Eşi Burcu Alço'dan yeni açıklama

07.04.2024 - 15:50 | Son Güncellenme:

Eskişehir'de evinde rahatsızlandıktan sonra kaldırıldığı özel hastanede tedaviye alınan Türk sinemasının efsane oyuncularından Nuri Alço (73), Eskişehir Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Burcu Alço, eşinin sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Nuri Alçonun son durumu Eşi Burcu Alçodan yeni açıklama

Nuri Alço, 6 Nisan Cumartesi günü saat 15.00 sıralarında evinde rahatsızlandı. Yakınları tarafından Eskişehir’deki özel bir hastaneye götürülen sanatçı, ilk muayenesinin ardından tedbir amacıyla yoğun bakım ünitesine alındı.

Haberin Devamı

YOĞUN BAKIMA ALINDI

Hastane yönetimi, Nuri Alço’nun bulantı ve halsizlik şikayetleri ile başvurduğunu, ileri tetkik ve tedavi amaçlı yoğun bakım servisine yatırıldığını açıkladı.

Nuri Alçonun son durumu Eşi Burcu Alçodan yeni açıklama

ŞEHİR HASTANESİNE SEVK EDİLDİ

'Yakışıklı kötü adam' rolleriyle tanınan 73 yaşındaki oyuncu, bugün özel hastaneden Eskişehir Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Hastanede yoğun bakım ünitesine alınan Alço’nun tedavisinin burada devam edeceği belirtildi.

Nuri Alçonun son durumu Eşi Burcu Alçodan yeni açıklama

"BUNU DA ATLATACAĞIZ"

Nuri Alço'nun eşi Burcu Alço, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Eşim beynine pıhtı atması sonucu kontrol amaçlı yoğun bakıma alındı. Bilinci yerinde ve kendinde. Nuri hayatımda tanıdığım en güçlü adamdır. Bunu da atlatacağız. Rabb’im onu benim, ailemizin, sevdiklerinin başından eksik etmesin. Sizler de dualarını eksik etmeyin. Hepinize çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Nuri Alçonun son durumu Eşi Burcu Alçodan yeni açıklama

Haberin Devamı

"İLACINI İHMAL ETMİŞ"

Burcu Alço, ilk açıklamasında, "Nuri dün gece nefes alamamaya başladı. Boş boş bakıyordu, hafıza kaybı da başladı. ‘Ben nerdeyim’ demeye başladı. Ambulans çağırmamı istedi. Hemen hastaneye kaldırdım. Şimdi gözlem altında. Hafızası yerinde. Kan sulandırıcı ilaç içiyordu, ihmal etmiş" demişti.