Cadde O Kız’da Zeynep’ten şaşırtan hamle! ‘Asıl hikaye şimdi başlıyor’

O Kız’da Zeynep’ten şaşırtan hamle! ‘Asıl hikaye şimdi başlıyor’

13.10.2022 - 00:38 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin iddialı yeni dizisi ‘O Kız’, 12 Ekim Çarşamba akşamı dördüncü bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Senaryosunu Sırma Yanık’ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Özlem Günhan’ın oturduğu dizide; Hakkı’nın tek çaresi olduğunu düşünen Zeynep’in evlenme kararı ve arkasından dönen dolapları duyunca yaptığı hamle gündem oldu. İşte 'O Kız'ın son bölümünde yaşananlar...

O Kız’da Zeynep’ten şaşırtan hamle ‘Asıl hikaye şimdi başlıyor’

Bahar GENCER/ Milliyet.com.tr
Yapımını Content House’un üstlendiği Kanal D’nin yeni dizisi ‘O Kız', 12 Ekim akşamı 4’üncü bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Kadrosunda Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları, Cengiz Orhonlu, Dilin Döğer, Macit Koper, Asiye Dinçsoy, Orhan Kılıç, Ayten Uncuoğlu, Münire Apaydın, Melih Selçuk gibi isimlerin yer aldığı diziye; Zeynep’in hayatını kurtarmak için yaptığı hamle damga vurdu. 

Haberin Devamı

'O Kız' dizisinin son bölümünde; çaresizce Sitare’yi arayan Zeynep, onun arabası diye Hakkı’nın aracına bindi. Kapıyı kilitleyen Hakkı’dan korkan Zeynep, eniştesinin 50 bin Euro karşılığında kendisini sattığını öğrendi. Sitare’nin peşine düşmesiyle aracı kenara çeken Hakkı, Zeynep’i bıraktı. Sitare’den özür dileyen; Zeynep, babasını bulması gerektiği için eve gitmek istediğini söyledi.

O Kız’da Zeynep’ten şaşırtan hamle ‘Asıl hikaye şimdi başlıyor’

ZEYNEP, SİTARE’NİN TEKLİFİNİ KABUL ETTİ

Kızı bırakınca peşinden eve giren Sitare, halası Türkan’ın 50 bin Euro lafını duydu. Halasının durumuna ve yaşananlara üzülen Zeynep, Sitare’nin peşinden giderek teklifini kabul ettiğini sözleşmeyi imzalayacağını söyledi.

ZEYNEP’İN ADI VE SOYADI İFŞA OLDU

Buna çok sevinen Sitare ise Ozan’ı arayarak işi bağladığını söyledi. Bu sırada Fevzi de Kadir ve Zeynep’i kömürlüğe attı. Sabah erkenden ajansa giden Zeynep, Sitare’den 50 bin Euro avans istediğini, o parayı vermesi gerektiğini söyledi. Bunu kabul eden Sitare, sözleşmeyle ilgilenirken; Ozan’ın "Ben yaralı ceylan oyunlarını yemem" sözlerine kırılan Zeynep, vazgeçtiğini dile getirdi ve ajansı terk etti. Buna çok sinirlenen Sitare ise Zeynep’in adı ve soyadını sosyal medyada ifşa etti.

O Kız’da Zeynep’ten şaşırtan hamle ‘Asıl hikaye şimdi başlıyor’

Haberin Devamı

Yaşananlar Zeynep ve ailesinde yeni bir kriz yaratırken; taktik değiştirdiğini belirten Sitare, Ozan’ı da alıp bir erkek dergisinin davetine gitti. Ancak ikili, kapıda kaldı. İçerideki bir fenomen de Ozan ve Sitare’yi ifşa edince; kapıda kalmaları haber oldu.

Bu sırada Hakkı’nın kızıyla iş birliği yapan ve ağabeyinin parasını Kadir’e çaldıran Nimet, Sibel'e ulaşamayınca soluğu Hakkı Bey’de aldı. Ancak sözünde durmayan Sibel, Nimet’e para falan almadığını söyleyerek onu evden kovdu. 

ZEYNEP, HAKKI İLE EVLENMEYİ KABUL ETTİ

Adı ve soyadının ifşa olmasından sonra iyice yıkılan Zeynep’e giden Fevzi’nin annesi, tek çaresinin Hakkı olduğunu söyledi. Ertesi gün dedesinin gelişi ve olanlara üzülmesi sonrası kararını veren Zeynep, gidip Hakkı’yla görüştü. Onun teklifini de dedesi ve babasının da kendisiyle gelme şartıyla kabul etti. Dedesi ve babasının başı üstünde yeri olduğunu ifade eden Hakkı ise Fevzi, Kadir ve kendi için bir mekanda yer ayırttı. Kızının tepkilerine de cevap veren Hakkı, “Kadir’in Almanya’da ne işi var. Her şey benim istediğim gibi olacak” dedi.

O Kız’da Zeynep’ten şaşırtan hamle ‘Asıl hikaye şimdi başlıyor’

Haberin Devamı

HAKKI’DAN KADİR’E: NAMUS BİLMEYEN KIZ BABASI OLMAZ!

Akşam Fevzi ve Kadir’i pavyona götüren Hakkı, Kadir’e zorla içki içirdi. Ardından da onun peşinden tuvalete gitti. Fenalaştığı için yüzünü yıkayan Kadir’e bakan Hakkı, “İki kadehle pilot mu oldun? Hani senin doğuştan kafan gidik ya basmıyor değil mi kafan bazı şeylere? Namus bilmeyen kız babası olmaz. Bak Zeyno’yu nasıl üzmüşler? Bakacaksın, kalıbından utan. Sen bu işin icabına bu gece bakacaksın. Videodaki adam bu, adı Ozan. Ben her şeyi ayarladım, sen bu işi bitireceksin” diyerek Zeynep’in internetteki videosunu zorla izletti. 

KADİR, OZAN’IN AYAKKABILARINI GERİ VERDİ

Hakkı’dan korkan Kadir ise Ozan’ın fotoğrafını görünce onu tanıdı. “Bu çocuk bana iyilik yapmıştı” diyen Kadir, kendisine uzatılan bıçakla birlikte Hakkı’nın arabasına bindi. Ozan’ın evine giden Hakkı, Kadir'i; rezidansın valesine verdiği para sayesinde otoparka soktu. Pusuya yatan Kadir, Ozan’ın gelmesini bekledi. O sırada otoparkta Sitare’yi geçiren Ozan, Kadir’i görünce şoke oldu. Ozan’ın kendisine verdiği ayakkabıları bırakan ve bıçağı da yanına koyan Kadir, Hakkı’nın yanına gitti. Sinirlenen Hakkı, gece olanları kimseye anlatmaması konusunda onu tembihledi ve eve götürdü.

O Kız’da Zeynep’ten şaşırtan hamle ‘Asıl hikaye şimdi başlıyor’

Haberin Devamı

HAKKI’NIN HAİN PLANI 

Ertesi gün nişan için mekânını hazırlatan Hakkı, kızı Sibel surat asınca planını anlattı ve “Adı çıkmış kızı alır mıyım ben? Zeynep’e de nikâh falan kıymayacağım. Babasını, dedesini falan götürmeyeceğim Berlin’e. Canım sıkılınca da kızı yollarım” dedi. Bu sırada dedesini nişana gelmesi için ikna edemeyen Zeynep, babası ve dedesi olmadan gitti. Yüzükler takıldıktan sonra kendisine laf söyleyen Nimet’e dayanmayan Sibel, babasının planını anlattı.

GERÇEKLERİ ÖĞRENEN ZEYNEP ŞAŞIRTTI

Kendisini kandıran Sibel’e ders vermek isteyen Nimet de Zeynep, tuvalete gidince; Sibel'i alıp tuvalete gitti ve her şeyi anlatmasını istedi. Duyduklarıyla şoke olan Zeynep ise yüzüğü atarak; Ozan’ın katıldığı davete gitti. Ozan röportaj verirken; onun yanına giden Zeynep, mikrofonu eline aldı ve “Merhaba ben Zeynep. Ozan’ın sevgilisiyim” dedi.

O Kız’da Zeynep’ten şaşırtan hamle ‘Asıl hikaye şimdi başlıyor’

Haberin Devamı

YORUM YAĞDI

Zeynep’in yaşadıklarından sonra kendisi için yaptığı hamleye sosyal medyadan yorum yağdı. İşte o yorumlardan bazıları…

Zeynep şu eniştenin karşısına durmalı biraz, minnet de bir yere kadar”,
“Hakkı'ya ikinci ders Zeynep'ten geldi”,
“Nimet’e bak sen kırk yılda bir işe yaradı”,
“Zeynep'in beklenmeyen hamlesi neleri değiştirecek?”,
“Zeynep’in bu hamlesi tüm dengeleri değiştirecek”,
“Aferin Zeynep sonunda doğru bir şey yaptın”,
“Yürü be Zeynep kim tutar seni”,
“Kızın üstüne bu kadar giderseniz olacağı buydu zaten”,
“Şimdi Zeynep’in dönemi başlıyor”,
“Ozan ve Sitare’ye Zeynep şoku”
“Helal olsun Zeynep”,
“Asıl hikaye şimdi başlıyor”,
“Nihayet doğru bir hamle yaptın Zeyno”,
“Ozan ve Sitare şok oldu.