Cadde O Ses Türkiye finalisti Yaşam Hancılar kimdir kaç yaşında? Yaşam Hancılar aslen nereli?

O Ses Türkiye finalisti Yaşam Hancılar kimdir kaç yaşında? Yaşam Hancılar aslen nereli?

21.01.2022 - 18:43 | Son Güncellenme:

O Ses Türkiye'de finalistlerden biri olan Yaşam Hancılar kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. O Ses Türkiye'de Ebru Gündeş'in takımından olan yarışmacı ses tonu ve genç yaşına rağmen şarkılarda gösterdiği performans ile adından söz ettiriyor. Peki O Ses Türkiye finalisti Yaşam Hancılar kimdir?

O Ses Türkiye finalisti Yaşam Hancılar kimdir kaç yaşında Yaşam Hancılar aslen nereli

O Ses Türkiye finalisti olan Yaşam Hancılar kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. O Ses Türkiye'de Ebru Gündeş'in takımında yer alan Yaşam Hancılar hayatı ve kariyeri merak konusu olmaya devam ediyor. Ses tonu ile dikkatleri üzerine çeken genç yarışmacı Yaşam Hancılar bu akşam seslendireceği şarkılarını şampiyon olabilmek için söyleyecek.

Haberin Devamı

YAŞAM HANCILAR KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

O Ses Türkiye 2021 yarışmasına katılan Yaşam Hancılar, 21 yaşında. Yarışmaya Edremit Balıkesir’den katılıyor. Yarışmacı, yedi aylıkken doğduğunu, doktorların yaşamaz dediğini ve annesinin yaşasın diyerek adını Yaşam koyduğunu söyledi.

Denizli Pamukkale Üniversitesi’nde Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü öğrencisi. Aynı zamanda ek gelir olarak yurtdışına reklam ve oyun müziği sattığını söyledi.

Müziğin babasından gelen bir şey olduğunu söyleyen Yaşam Hancılar, Queen, Guns N' Roses ve Led Zeppelin gibi grupları dinleyerek büyümüş. Hard Rock türünün seçmesinin sebebi de bildiği ve söylemeyi sevdiği yegane müzik tarzlarından biri olması olduğunu açıkladı.

KİMİN TAKIMINA KATILDI?

Haberin Devamı

Yaşam Hancılar, O Ses Türkiye’de “KNOCKIN ON HEAVEN'S DOOR” adlı şarkıyı seslendirdi. Performansıyla Ebru Gündeş ve Beyazıt Öztürk’ü döndürmeyi başardı. Başarılı yarışmacı, O Ses Türkiye’de Ebru Gündeş’in takımıyla devam etme kararı aldı.