Cadde Oğlum Sedat kimdir? Sedat'ı oynayan Serhat Teoman kaç yaşında, aslen nereli?

Oğlum Sedat kimdir? Sedat'ı oynayan Serhat Teoman kaç yaşında, aslen nereli?

10.02.2022 - 01:04 | Son Güncellenme:

Serhat Teoman, Oğlum dizisinde polis memuru Sedat karakterine hayat veriyor. Oyuncu, 2003 yılında Kurşun Yarası dizisi ile ekranda göründü. Teoman, 9 Eylül Üniversitesi ardından Mimar Sinan Üniversitesi'nde yüksek lisans yaptı. Peki, Oğlum'un Sedat'ı Serhat Teoman kimdir?

Oğlum Sedat kimdir Sedatı oynayan Serhat Teoman kaç yaşında, aslen nereli

Oğlum dizisi ile seyirci karşısına çıkan Serhat Teoman, 1983 yılında Diyarbakır'da doğdu. Kuzey Güney dizisinde yer aldı. Arkadaşları ile kurduğu Tiyatro Kutu ile tiyatro hayatına başladı. İşte, Serhat Teoman hakkında...

Haberin Devamı

SERHAT TEOMAN KİMDİR?

Teoman, 4 Haziran 1983 tarihinde babasının görevi sırasında Diyarbakır'da dünyaya geldi. Ortaokuldan sonra ailesiyle İzmir'e geldi. 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Oyunculuk Ana Sanat Dalından mezun oldu. Yüksek lisansını Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümünde yapan Teoman, Kuzey Güney dizisinde canlandırdığı Burak Çatalcalı karakteri ile dikkatleri çekti.

Serhat Teoman, Acil Aşk Aranıyor dizisinde Dr. Sinan'ı ve Kaçın Kurası isimli dizide Barış'ı canlandırmıştır. Anne dizisindeki Komiser Sinan karakterini oynadı.

Tiyatro kariyerine ise arkadaşları Buğra Gülsoy, Fatih Sönmez ve Emre Erkan'la birlikte kurduğu Tiyatro Kutu ile devam etti. Tiyatro Kutu'nun kapanmasının ardından Serhat Teoman, Emre Erkan'la birlikte kurdukları GET Yapım ile sinema ve tiyatro çalışmalarını sürdürüyor.