Cadde Oğluyla fotoğraflarını paylaştı, ortalık karıştı! 'Bebeğini doktora götürmek zorundasın'

Oğluyla fotoğraflarını paylaştı, ortalık karıştı! 'Bebeğini doktora götürmek zorundasın'

21.10.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Şubat 2021'de Carter Reum ile dünyaevine giren Paris Hilton, 2023'ün başlarında taşıyıcı anne yoluyla dünyaya gelen oğlunu kucağına almıştı. Minik Phoneix ile çekilen fotoğraflarını Instagram hesabından yayınlayan ünlü isim, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Oğluyla fotoğraflarını paylaştı, ortalık karıştı Bebeğini doktora götürmek zorundasın

Daha önce üç kez nişanlanan ancak aşk hayatında aradığı mutluluğu bir türlü bulamayan dünyanın en zengin varislerinden 42 yaşındaki Paris Hilton, aynı yaştaki dördüncü nişanlısı Carter Reum ile 12 Kasım 2021'de muradına ermişti. Düğününden önce haftalar boyunca bekarlığa veda partileri düzenleyen ünlü isim ile iş insanı Reum, Hilton'un dedesi Barron'ın Bel Air'deki malikanesinde hayatlarını birleştirmişti.

Haberin Devamı

"ANNE OLMAK HER ZAMAN HAYALİMDİ"

Ünlü isim, 2023'ün başlarında ise sürpriz bir paylaşım yaparak eşi Carter Reum ile birlikte ilk çocuklarının taşıyıcı anne yoluyla dünyaya geldiğini açıklamıştı. Instagram'da yeni doğan oğlunun elini tuttuğu bir fotoğrafı paylaşan Hilton, "Şimdiden kelimelerin ötesinde seviliyorsun" diye yazmıştı. People'a konuşan sosyetik güzel, şu ifadeleri kullanmıştı:

Anne olmak her zaman hayalimdi ve Carter ile birbirimizi bulduğumuz için çok mutluyum. Birlikte bir aile olacağımız için çok heyecanlıyız ve kalplerimiz bebeğimiz için sevgiyle dolup taşıyor.

Oğluyla fotoğraflarını paylaştı, ortalık karıştı Bebeğini doktora götürmek zorundasın

FOTOĞRAFLARI OLAY OLDU

Hilton, son olarak adının Phoenix olduğunu açıkladığı minik oğluyla paylaştığı fotoğraflarla gündeme geldi. Ünlü isim, peş peşe çekilen karelerini; "Melek bebeğim Phoenix'in New York'ta ilk seferi" mesajıyla 24.9 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından yayınladı.

Oğluyla fotoğraflarını paylaştı, ortalık karıştı Bebeğini doktora götürmek zorundasın

YORUM YAĞDI

DJ'in kısa sürede 1 milyon beğeni alan gönderisinde takipçilerinin dikkatini çeken şey ise oğlunun görünüşü oldu. Sosyal medya kullanıcıları, Paris Hilton'un gönderisine yorum yağdırdı:

Haberin Devamı

- Kafası neden bu kadar büyük? Bu normal değil.
- Bebeğini bir doktora götürmek zorundasın!
- Belli ki kafatasında bir sorun var. Yine de çok sevimli bir bebek. Paris'in neden bu durumla ilgili açıklama yapmadığını merak ediyorum.
- Phoneix için edinşeliyim, umarım Paris onu kontrole götürüyordur.

Oğluyla fotoğraflarını paylaştı, ortalık karıştı Bebeğini doktora götürmek zorundasın

TEPKİ GÖSTERDİLER

Bazıları ise minik bebeğin eleştirilmesine tepki göstererek; "İnsanlar bir bebeğe nasıl zorbalık yapabilir? Neyiniz var senin?", "Yetişkin insanlar neden bir bebeğin görüntüsü hakkında yorum yapıyor?" ve "İnsanlar sizin gibiler yüzünden bebeklerinin fotoğrafını paylaşmıyor" şeklinde mesajlar yazdı.