Cadde Oğulcan Engin: Abartmayın, abartmayın!

Oğulcan Engin: Abartmayın, abartmayın!

20.08.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Oyuncu Miray Daner ile işletmeci Oğulcan Engin, gözlerden uzak yaşadıklarını yaklaşık iki yıllık ilişkilerine sürpriz şekilde nokta koymuştu. Yaz aylarının başında yeni bir aşka yelken açan Oğulcan Engin ile İlayda Alişan, Etiler'de el ele görüntülendi.

Oğulcan Engin: Abartmayın, abartmayın

Oğulcan Engin ile Miray Daner, yaklaşık iki yıllık ilişkilerini noktalamıştı. Ayrılık sebebinin Engin'in, İlayda Alişan ile yakınlaşması olduğu iddia edilmişti. Geçtiğimiz haftalarda Academy Day’in kapanış partisinde objektiflere yansıyan Miray Daner, merak konusu olan ayrılığa dair açıklama yapmıştı.

Haberin Devamı

'ÜÇÜNCÜ KİŞİ' CEVABI

Genç oyuncu, "İlişkinin bitme sebebi ihanet mi?" sorusuna, "Evet, ilişkimizi sonlandırdık. Ancak üçüncü kişilerle hiçbir alakası yok. Karşılıklı konuşarak böyle olmasının daha doğru olacağını düşündük. Anlaşarak bir ayrılık kararı aldık" cevabını vermişti.

Oğulcan Engin: Abartmayın, abartmayın

EL ELE, SARMAŞ DOLAŞ!

Sessizliğini koruyan Oğulcan Engin ise sonraki günlerde İlayda Alişan ile Akaretler W İstanbul'da birlikte eğlenmişti. Mekan içinde el ele, sarmaş dolaş oldukları konuşulan ikilinin, basın mensuplarının olduğunu öğrenince ayrı ayrı kapılardan çıkmaları dikkat çekmişti.

ETİLER'DE EL ELE!

Engin, oyuncu İlayda Alişan ile geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’nda ilk kez görüntülenmişti. Çiçeği burnunda sevgililerin aşkı son sürat devam ediyor. Sevgililer önceki akşam Etiler Beca adlı mekandan çıkarken görüntülendi.

Oğulcan Engin: Abartmayın, abartmayın

Haberin Devamı

"MAGAZİN GÜNDEMİNDEN DÜŞMEYEN AŞK" GÜLDÜRDÜ

Mekandan el ele çıkan ikili kendilerini bekleyen araca bindi. Oğulcan Engin, muhabirlerin "Magazin gündeminden düşmeyen aşk görüntülendi" yorumuna gülerek "Abartmayın, abartmayın" diyerek yanıt verdi. İlişkiniz nasıl gidiyor sorusuna Engin "Başka zaman uzun uzun anlatacağım, konuşuruz sonra" diyerek cevap verdi. 

Oğulcan Engin: Abartmayın, abartmayın