Cadde Oğuzhan Koç'tan bekarlığa veda partisi

Oğuzhan Koç'tan bekarlığa veda partisi

25.08.2022 - 08:34 | Son Güncellenme:

26 Ağustos'ta oyuncu Demet Özdemir ile dünyaevine girecek olan Oğuzhan Koç, bekarlığa veda partisi yaptı. Koç'un; Eser Yenenler, Tolga Akış ve İbrahim Büyükak gibi yakın dostlarının katıldığı gecede davetliler Demet Özdemir maskesi taktı. Partiden kareler sosyal medyada paylaşıldı.

Oğuzhan Koçtan bekarlığa veda partisi

Oyuncu Demet Özemir, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Oğuzhan Koç'un evlilik teklifine "Evet!" yanıtını vermişti. Geçtiğimiz ay aile arasında düzenlenen törenle nişanlanan çiftten güzel oyuncu, "İkimiz de birbirimize çok şanslı geldik. İkimiz de çok mutluyuz. Ben kendimi çok şanslı hissediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

İkili nişan töreni ardından mutluluk pozlarını paylaştı. Koç, sosyal medya hesabından Özdemir ile çekilen karesini "Hep göz göze, hep sevgiyle..." notuyla yayınlamıştı. Demet Özdemir de nişanlısıyla verdiği bu poza "Hep aynı yöne hep sevgiyle..." ifadelerini not düşmüştü. Çiftin paylaşımları, kısa sürede hayranlarından yoğun ilgi görmüştü.

Oğuzhan Koçtan bekarlığa veda partisi

DÜĞÜN TARİHİNİ AÇIKLADI

Oğuzhan Koç, geçtiğimiz haftalarda Gayrettepe'de yer alan bir restorandan çıkarken objektiflere takılmıştı. Basın mensuplarıyla konuşarak düğün tarihini ilk kez açıklayan çift, "Sürprizimizi yapalım ve açıklayalım, 26 Ağustos'ta İstanbul'da evleniyoruz" diyerek, müjdeli haberi verdi. Kalabalık bir düğün istediklerini belirten nişanlı çift, "Daha henüz belirleyemedik ama güzel bir yer seçimi yapacağız" demişti.

Haberin Devamı

Özdemir'in, Koç'a Hollywood yıldızlarının sıkça tercih ettiği ve güncel fiyatı 1 milyon liradan fazla olan bir saat hediye ettiği haberleri ile alakalı sorulara ise güzel oyuncu, "Hep birlikte göreceğiz" yanıtını vermişti.

"ARTIK ÇOK AZ KALDI"

Oğuzhan Koç, geçtiğimiz haftalarda Arnavutköy’de bulunan bir ocakbaşından çıkarken görüntülenmişti. Koç “Uzun uzun röportaj veremeyeceğim çünkü çok geç kaldım” dedi. 26 Ağustos’ta Sarıyer’de bir otelde evlenecek olan çift, geçtiğimiz gün Demet Özdemir ile beraber düğünlerinin yapılacağı yeri ziyaret edip son pürüzlere baktıklarını söyleyen Koç “Artık çok az kaldı. Masa düzenini ayarlama durumuna kadar geldik. İnşallah az kaldı evleniyoruz” demişti.

Oğuzhan Koçtan bekarlığa veda partisi

Ünlü şarkıcı, Özdemir ile dünyaevine girmeden önce bekarlığa veda partisi gerçekleştirdi. Geceye Eser Yenenler, İbrahim Büyükak, Mustafa Aksakallı, Çağrı Telkıvıran ve Tolga Akış gibi Koç'un birçok yakın arkadaşı katıldı. 

DEMET ÖZDEMİR MASKESİ

Keyifli geçen partide davetliler Demet Özdemir maskesi taktı. Ünlü şarkıcının bekarlığa veda organizasyonundan fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı. Nişanlısının kendi maskeleriyle verdiği pozu sosyal medya hesabından paylaşan Demet Özdemir ise, "Aşkım çok yakışıyoruz" dedi.

Oğuzhan Koçtan bekarlığa veda partisi

"BİZ DE SENİ SEVDİK"

Haberin Devamı

Nurdan Beşen ile mutlu bir evliliği olan Büyükak, partide çektiği fotoğrafı, "Biz de seni sevdik." notu ile sosyal medya hesabından yayınladı. Berfu Yenenler ile evli olan iki çocuk babası Eser Yenenler ise, "Hanımcılık kazandı" ifadelerini kullandı. Koç'un da "Aşk beni yendi" yazılı el pankartıyla poz vermesi dikkatlerden kaçmadı. Gecenin sonunda da Demet Özdemir partiyi bastı. 

Oğuzhan Koçtan bekarlığa veda partisi