Cadde Oktay Kaynarca 'Süleyman Çakır'ı' unutmadı! Ölümünün 20'nci yıl dönümünde videolu mesaj

Oktay Kaynarca 'Süleyman Çakır'ı' unutmadı! Ölümünün 20'nci yıl dönümünde videolu mesaj

08.04.2024 - 15:24 | Son Güncellenme:

Kurtlar Vadisinin efsane karakteri Süleyman Çakır ölümünün 20'nci yıl dönümünde unutulmadı. 2003 yılında ilk bölümüyle ekrana gelen ve ilgiyle izlenen Kurtlar Vadisi'nde 'Süleyman Çakır' karakterini canlandıran Oktay Kaynarca, geleneği bozmayarak bu yıl da paylaşım yaptı.

Türk televizyon tarihe damga vuran 'Kurtlar Vadisi' dizisi konuşulmaya devam ediyor. 2003 yılında ilk bölümüyle ekrana gelen ve ilgiyle izlenen dizinin başrollerinde birbirinden ünlü isimler yer almıştı.

Haberin Devamı

Oktay Kaynarca'nın canlandırdığı 'Süleyman Çakır' karakteri geniş bir izleyici kitlesine ulaşmıştı.

SÜLEYMAN ÇAKIR'IN ÖLÜMÜ

Süleyman Çakır, Cerrahpaşalı Halit tarafından pusuya düşürülerek öldürülmüştür. Süleyman Çakır dizide 43'üncü bölümde vurulmuş ve 45'inci bölümde öldüğü ilan edilmişti.

Can dostu Polat Alemdar, Çakır'ın ölümünün ardından Halit'i ve altı mafya babasını bir gecede öldürerek onun intikamını almıştı.

GAZETELERE İLAN VERİLDİ

Süleyman Çakır karakteri, Kurtlar Vadisi'nde en çok ilgi çeken ve sevilen karakterlerdendi. Bu nedenle, ölümü olumsuz tepki almıştı. Hatta, gıyabında cenaze namazı kılınmış, gazetelere vefat ilanı verilmiş ve de mevlit okutulmuştu.

GELENEK BOZULMADI

Her yıl 8 Nisan'da yas tutan sevenleri Süleyman Çakır'ı paylaşımlarıyla anmaya devam ediyor. Bu yıl da gelenek bozulmadı ve Oktay Kaynarca sosyal medya hesabından videolu mesaj yayınladı.

Haberin Devamı

Oktay Kaynarca Süleyman Çakırı unutmadı Ölümünün 20nci yıl dönümünde videolu mesaj

"GÜZEL ADAMDI"

Sosyal medya hesabından videolu mesaj paylaşan Oktay Kaynarca, 'Rahmetlinin 20. sene-i devriyesinde Allahtan rahmet sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin, güzel adamdı.' ifadelerini kullandı.