Cadde Ömür Gedik anneanne oldu!

Ömür Gedik anneanne oldu!

25.08.2023 - 11:18 | Son Güncellenme:

Şarkıcı ve köşe yazarı Ömür Gedik'in 4 yıl önce evlenen kızı Tayga Gedik anne oldu. Anneanne olan Ömür Gedik, hastaneye gelen çiçekleri paylaşarak "Hoş geldin Poyraz" ifadelerini kullandı.

Ömür Gedik anneanne oldu

Uzun yıllardır Ferhat Göçer'le aşk yaşayan Ömür Gedik'in Soner Gedik'le olan evliliğinden dünyaya gelen kızı Tayga Gedik, bir erkek bebek dünyaya getirdi.

Haberin Devamı

"HOŞ GELDİN POYRAZ"

Torun heyecanı yaşayan Ömür Gedik de hastaneye gelen çiçekleri yayınlayarak sevincini paylaştı. Gedik hastane odasından çektiği videoyu "Hoş geldin Poyraz" notuyla yayınladı.

Ömür Gedik anneanne oldu

52 yaşındaki Ömür Gedik'in kızı Tayga Gedik, 2019 yılında Gaziantepli iş insanı Mete Akınal'la dünyaevine girmişti.

Ömür Gedik anneanne oldu

"EVLENMEYİ İSTEMEYEN FERHAT"

Ömür Gedik, 12 yıllık hayat arkadaşı ünlü sanatçı Ferhat Göçer ile neden evlenmedikleri yönündeki soruya, "Ferhat 'evlilik konusunda bir fobim var' diyor. Ben de daha önce evlenmemiş ve çocuk sahibi olmamış olsaydım ve illa çocuk yapmak istiyor olsaydım Ferhat’ın yakasına yapışırdım, ‘Evleniyoruz ve çocuk yapmak istiyorum’ diye. Bu nedenle onu çok sıkıştırmak istemedim bunca yıldır" demişti.

Ömür Gedik anneanne oldu

Haberin Devamı

Gedik, sözlerinin devamında "Evlilik çok güzel bir kurum, evlenmeyi çok güzel buluyorum" demişti. Şarkıcı Ferhat Göçer’in, üç evlilikten iki çocuğu bulunuyor.