Cadde ÖNE ÇIKAN KONSERLER

ÖNE ÇIKAN KONSERLER

25.02.2011 - 02:07 | Son Güncellenme:

Erdem Akakçe ve karagün dostları... Cartel... Mor ve Ötesi... DJ Ataberk... Mart ayı programı belli oldu...

ÖNE ÇIKAN KONSERLER

ERDEM AKAKÇE VE KARAGÜN DOSTLARI
Televizyondan, tiyatro sahnelerinden ve beyazperdeden tanıdığımız Erdem Akakçe, bu gece 23.00 itibarıyla arkadaşlarıyla Hayal Bistro’da olacak. Levent Özer, Deniz Güngör, Anıl Çifter, Evrim Tüzün ve Erdem Akakçe’den oluşan ‘Karagün Dostları’, bildik parçaları, bambaşka yorumlayarak çok eğlendiriyor.
Adres:?Meşelik Sokak No: 8 Taksim, Tel: 0 212 245 63 13

Haberin Devamı

Cartel
15 yıl aradan sonra piyasaya çıkan yeni albümlerinin ilk konserini 3 Mart akşamı Jolly Joker Balans’ta verecek olan efsanevi rap grubu Cartel, İstanbullu hayranlarıyla yeniden buluşacak olmanın heyecanını yaşıyor. Biletler Biletix’te.

Mor ve Ötesi
Otto Santral’deki Ford Fiesta Konserleri devam ediyor. Serinin dördüncü konuğu rock müziğin sevilen gruplarından Mor ve Ötesi. Grup canlı performansıyla cumartesi gecesi Otto Santral sahnesinde olacak. Kapıların 23.00’te açılacağı gecenin biletlerini Biletix’ten alabilirsiniz.

DJ ATABERK
Hafta içi Türkiye’nin en önemli müzisyenlerinin canlı performans sergilediği Niş’te, bu akşam partilerin en çok aranılan ismi, üniversite gençliğinin bir numaralı DJ’i Ataberk çıkacak. DJ Ataberk, geçmişten bugüne gece kulüplerinde en çok eğlendiren şarkılarını çalacak.

Haberin Devamı

Mart ayı programı belli oldu

Beyoğlu’nun yeni mekanlarından Romeo Juliet Performance Hall, önümüzdeki ayki etkinliklerini açıkladı. Buna göre mekanda 4 Mart Cuma günü Zuhal Olcay-Bülent Ortaçgil ikilisi,
9 Mart Çarşamba günü elektronik müziğin başarılı temsilcilerinden İrlandalı grup ‘God Is An Astranout’ sahne alacak. Ay sonuna doğru Türk müziğinin başarılı isimlerine ev sahipliği yapacak kulüpte, 12 Mart Cumartesi gecesi Nev’i, 19 Mart Cumartesi gecesi ise Leman Sam&Hüsnü Şenlendirici konserini izleyebilirsiniz. Kendini, ‘Juliet kadar sade, Romeo kadar tutkulu’ olarak tanımlayan mekanda, 25 Mart’ta Şevval Sam, 2 Nisan’da da Duman sahne alacak. Biletler Biletix’te.