Cadde Önlükleri takıp kermese koştular

Önlükleri takıp kermese koştular

02.12.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Açık Kapı Derneği’nin cumartesi günü Swissotel’de düzenlenen kermesinde Nevbahar Koç, Aslı Soyak, Maide Kurttepeli, Merve Gürsel, Serra Taşkent, Zeynep Üstünel gibi isimler önlükleri takıp çalıştılar.

Önlükleri takıp kermese koştular

Açık Kapı Derneği’nde stand başında en canla başla çalışan Merve Gürsel’di. Başına taktığı kahverengi geyik boynuzlarıyla çocuklardan da tam not almayı başardı.

İstanbul markalı işlemeli tişörtlerini derneğe bağışlayan Siren Ertan Çarmıklı, tezgahın arkasına geçmek yerine diğer standlardan bol bol alışveriş yapmayı tercih etti. Çarmıklı, bazı arkadaşlarını da kendi standına getirip “Bakın, müşteri getirdim” diye çalışanlara seslendi.

Önlükleri takıp kermese koştular

Danslarıyla kıskandırdılar
Geçen hafta Edvina-Murat Özyeğin ve Şirin-Neşet Yalçın hep birlikte Blackk’te eğlendi. Özyeğin çifti slow şarkılarda dans etti. Şirin Yalçın da dans etmek istedi, ama Neşet Yalçın oturmayı tercih etti. Bu arada aynı mekânda o gece Derin ve Tansa Mermerci de vardı. Mermerci kardeşler ile Elif Dürüst’ün kardeşi Şirin Yalçın göz göze gelmemeye çalıştı.


Önlükleri takıp kermese koştular

İstanbul gecelerinde hep yalnız...
Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal ile Tansu Çiller’in oğlu Berk uzun zamandır birlikteydi. Hatta bu ilişkiye ailelerin de onay verdiği söyleniyordu. Artık evlenecekler diye beklenirken ikili yine ayrıldı. Yağmur Ünal New York’ta yaşıyor, Berk Çiller ise İstanbul’da. Geçen hafta İstanbul’a gelen Yağmur Ünal’ın İstanbul gecelerinde hep kız arkadaşlarıyla gezmesi de bu söylentileri doğruladı. Bakalım daha önce de sık sık ayrılıp barışan çift bu sefer de barışacak mı?


Genç iş adamı Aksel Goldenberg iki yıl önce evlenmiş ve geçen yıl ilk kez baba olmuştu. Aksel Goldenberg’in şimdi ikinci kez baba olmaya hazırlandığı konuşuluyor. Nazlı Goldenberg hamile olmasına rağmen yine incecik. İkinci bebeğin de erkek olacağı söyleniyor.


Önlükleri takıp kermese koştular

Gönlünü alabilecek mi?
Mehmet Germiyanlıgil’in, uğruna Elif Dürüst’ten boşandığı büyük aşkı Derin Mermerci’yle barışmak için her şeyi yaptığı söyleniyor. Bakalım, “Zor zamanlarımda bana destek oldu, herkes Derin’i haksız yere suçladı” diyerek Derin Mermerci’nin gönlünü alabilecek mi?