Cadde Orçun Kaptan ile Damla Cercisoğlu'dan güzel haber! 'Oyun değil evleniyoruz'

Orçun Kaptan ile Damla Cercisoğlu'dan güzel haber! 'Oyun değil evleniyoruz'

04.09.2022 - 15:57 | Son Güncellenme:

'Emret Komutanım' adlı diziyle yıldızı parlayan ve uzun zamandır ekranlardan uzak olan oyuncu Orçun Kaptan gönlünü meslektaşı Damla Cercisoğlu’na kaptırmıştı. Uzun zamandır aşk yaşayan çift evlilik kararı aldı. İkili güzel haberi sosyal medya üzerinden duyurdu.

Orçun Kaptan ile Damla Cercisoğludan güzel haber Oyun değil evleniyoruz

Son olarak 'Gorbi' adlı dizide boy gösteren Orçun Kaptan, uzun zamandır aşk yaşadığı meslektaşı Damla Cercisoğlu nikah masasına oturuyor. Mutlu birlikteliklerini 10 Eylül 2022 tarihinde evlilikle taçlandıracak olan Kaptan ile Cercisoğlu, güzel haberi sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Haberin Devamı

"OYUN SANANLAR OLMUŞ"

Sosyal medya hesabından düğün davetiyesini paylaşıp güzel haberi duyuran Kaptan, gönderisine; Elbette "sahne dünyanın aynasıdır" ve elbette " pıtrak gibi çoğalmalıdır" Bunu hepimiz biliyoruz. Lakin iki oyuncu, üstelik biri yazar ve yönetmen, diğeri de eşine nazaran yazma gayreti gösteren (ki bu ben oluyorum) bir oyuncu... Böyle iki insanın davetiyesi bizce böyle olmalıydı. Oyun sananlar olmuş. Bakınız; İlk cümle. Sanmayanlar için bakınız. İkinci cümle" notunu düştü.

Dünyaevine girmeye hazırlanan Orçun Kaptan ile Damla Cercisoğlu' düğün davetiyesi büyük ilgi gördü.

Orçun Kaptan ile Damla Cercisoğludan güzel haber Oyun değil evleniyoruz