Cadde Oyuncu Atilla Olgaç: Dünya Çılgın Türkler’i bir kez daha tanıdı

Oyuncu Atilla Olgaç: Dünya Çılgın Türkler’i bir kez daha tanıdı

12.08.2016 - 16:32 | Son Güncellenme:

Muğla’nın Bodrum İlçesi’ne gelen dizi oyuncusu Atilla Olgaç, 15 Temmuz’da Türkiye’de düşmana karşı tek bir gövde halinde hareket edilebileceğinin gösterildiğini söyleyerek "Dünya Çılgın Türkler’i bir kez daha tanımış oldu" dedi.

Oyuncu Atilla Olgaç: Dünya Çılgın Türkler’i bir kez daha tanıdı

Kurtlar Vadisi dizisinde ’Kılıç’, Hayat Bilgisi dizisinde ise ’Hidayet Hoca’ karakteri ile sevilen ünlü oyuncu Atilla Olgaç, Bodrum İlçesi Yalıkavak Mahallesi’ndeki yazlığında eşi Türkan Olgaç ve çocukları ile birlikte tatilini geçirdiği sırada gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 16 yıldır tatil yaptığı Bodrum’da Azerbeycan’dan film teklifi aldığını ve değerlendirdiğini anlatan Olgaç, "Hep aynı rolleri oynamak istemiyorum. 4 yıl üst üste iki dizide oynadım biri komedi, diğerinde mafya babasıydım. Bu 2 tipi oynayabilmek öyle her sanatçıya nasip olan bir şey değil. Derin devletin ne olduğu Kurtlar Vadisi ile öğrenildi. Biz oyuncuyuz bize senaryo verilir, oynarız. Nasıl yazıldığını, alt yapısını bilmeyiz" dedi.

Haberin Devamı

15 Temmuz’da Türkiye’de ulusal çıkarların tehlikeye girdiği anda birlik ve beraberlik içinde hareket edileceğinin herkese gösterildiğini savunan Atilla Olgaç, "Düşmana karşı tek bir gövde halinde hareket edebileceğimizi gösterdik. Benim için tüm bu olayların en önemli kazancı; bölünmüş olan bir toplumun birden bire birleşmesidir. Bütün dünya bizi izliyor. Türk’ün bugün yapamayacağı bir iş yok ve güzel olan da bu. 15 Temmuz’da dünya Çılgın Türkler’i bir kez daha tanımış oldu" diye konuştu.

Türk toplumunda sağduyu ve sevgi eksikliğinin bulunduğunu savunan oyuncu, "Bizim yaşantı olarak genlerimizde savaşçılık var. Bağıran çağıran bir toplumuz. Bunlar bize genlerimizle geçmiş" dedi.