Cadde Oyuncu Bahar Öztan dördüncü kez kansere yakalandı!

Oyuncu Bahar Öztan dördüncü kez kansere yakalandı!

06.05.2022 - 13:59 | Son Güncellenme:

'Şaşkın Milyoner' (1974) ve 'Ortadirek Şaban' (1984) gibi Yeşilçam'ın unutulmayan yapımlarında rol alan Bahar Öztan, daha önce üç kez yendiği kansere tekrar yakalandı. Usta sanatçının tedavisine hemen başlandı. 'Gamzeli Güzel' olarak tanınan oyuncu, şimdilerde ailesiyle birlikte Bodrum'da moral depoluyor.

Oyuncu Bahar Öztan dördüncü kez kansere yakalandı

1962 İskenderun doğumlu olan Bahar Öztan, bir şampuan reklamında rol aldıktan sonra yapımcılarının dikkatini çekti. Modellik ajansına kaydolan Öztan, dönemin ilgi gören fotoromanlarda oynamaya başlarken, reklam filmlerine de devam etti. 1972 yapımı 'Mahkum' filmi ile sinemaya adım atarken, 1980 yılında rol aldığı 'Şaşkın Milyoner' ile hafızalarda yer etti. Bu film sonrası kariyeri yükselişe geçti.

Haberin Devamı

1980'lerde kariyerinin en parlak dönemini yaşayan oyuncu, bir dönem şarkıcılık da yaptı. 1987 yılında ilk kez İzmir Fuarı'nda Bülent Ersoy'la halk konserlerinde ve Seda Sayan'la çalıştı. Melahat Pars'tan Türk sanat müziği dersleri aldı ve hem yurt içi hem de yurt dışı sahne çalışmalarını sürdürdü.

Oyuncu Bahar Öztan dördüncü kez kansere yakalandı

BODRUM'DA OTELİ VAR

1991 yılında Bodrum Yalıkavak'ta butik otel işletmeye başlayan yıldız isim, 1993'te Yavuz Çolak ile evlendi ve iki yıl sonra oğlu dünyaya geldi. Ancak evlilik uzun ömürlü olmadı. 2000'lerin başında ABD'ye gitti. Bir süre Miami'de yaşayan Öztan, altı yıl sonra Türkiye'ye döndü.

Yeşilçam kariyerinde Kemal Sunal, Cüneyt Arkın, Fatma Girik, Kadir İnanır, İlyas Salman, Hale Soygazi, Zeki Alasya, Metin Akpınar, Ayşen Gruda ve Müjdat Gezen gibi usta isimlerle kamera karşısına geçen Öztan, uzun bir aranın ardından 2007'de 'Aşk Kapıyı Çalınca' dizisinde rol aldı. Son olarak 2008 yılında 'Görgüsüzler' adlı dizinin kadrosunda olan başarılı oyuncu, daha sonra Muğla'nın Bodrum ilçesinde sahibi olduğu butik otele yoğunlaştı.

Haberin Devamı

DÖRDÜNCÜ KEZ KANSERLE MÜCADELE

Daha önce yaptığı açıklamada, "Birçok insanın kaldıramayacağı kadar büyük rahatsızlıklar geçirdim. Herkes dualarını eksik etmeyip, çok güzel enerjiler gönderdi" diyen Türk Sineması'nın unutulmaz oyuncularından Bahar Öztan'dan üzen bir son dakika haberi geldi. Geçtiğimiz yıllarda üç kez kanseri yenen 60 yaşındaki sanatçı, kanserle mücadelesine yeniden başladı. Kolon kanserine yakalanan Öztan'ın tedavi sürecinin iyi gittiği öğrenildi.

Oyuncu Bahar Öztan dördüncü kez kansere yakalandı

'GAMZELİ GÜZEL'E BAYRAM MORALİ

Bahar Öztan, İstanbul'dan taşındıktan sonra oğlu Yiğit Çolak ile Bodrum'da otel işletmeciliği yapmaya başlamıştı. Bir süredir sağlık sorunları nedeniyle keyifsiz günler yaşayan Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncusu, Ramazan Bayramı'nda moral depoladı. Bodrum'da aile fertleriyle bir araya gelen Öztan, moralini yüksek tutuyor.

Oyuncu Bahar Öztan dördüncü kez kansere yakalandı