Cadde Oyuncu çiftin oğulları 19 oldu! 'Dünya bir yana o bir yana'

Oyuncu çiftin oğulları 19 oldu! 'Dünya bir yana o bir yana'

30.01.2024 - 15:05 | Son Güncellenme:

2002 yılında nikâh masasına oturan Suat Sungur (62) ile Ahu Sungur'un(42) oğlu Ege, 19 yaşına bastı. Ahu Sungur, sosyal medyada eşi ve oğluyla çekilmiş kareleri yayınlayıp, duygusal bir paylaşıma imza attı.

Oyuncu çiftin oğulları 19 oldu Dünya bir yana o bir yana

'Sihirli Annem' dizisinde hayat verdiği 'Avni' karakteriyle tanınan Suat Sungur ile meslektaşı Ahu Sungur'un mutlu birlikteliği 22 yıldır devam ediyor.

Haberin Devamı

Oğulları Ege'nin yeni yaşını kutluyan ikiliden Ahu Sungur, Instagram hesabından eşi ve oğluyla fotoğraflarına yer verdi.

Oyuncu çiftin oğulları 19 oldu Dünya bir yana o bir yana

"İYİ Kİ ANNENİM"

Bebeğim 19 yaşında. Dünya bir yana o bir yana. İyi ki doğdun yavrum. İyi ki annenim. Sağlıkla, mutlulukla, sevgiyle, aşkla çok yaşa. Sen babanla benim her şeyimizsin. Seni çok seviyorum demek bile az geliyor çoğu zaman. En çok, en çok ne kadarsa o kadar çok seviyorum seni. Doğum günün kutlu olsun.

Oyuncu çiftin oğulları 19 oldu Dünya bir yana o bir yana

"ASLA OLMAZ DİYE DÜŞÜNDÜM, ALTI AY SONRA EVLENDİK"

Ahu Sungur, Aralık 2021'de katıldığı programda, eşiyle tanışma hikayelerini anlatmıştı.

Bir kanal için hazıralanan çocuk programının sunuculuğunu yaıyordum. İlk canlı yayına Suat geldi. Reklam arasında 'İlk canlı yayınınız galiba' dedi. 'Evet, nereden anladınız?' dedi. 'Çünkü nerede duracağınızı bilmiyorsunuz' yanıtı verdi. Çok kırıldım. Program bitti, yayın koordinatörü arkadaşım 'Suat Bey gözünü senden ayırmıyor' dedi. Sonra bir baktım o kadar kaba geldi ki... 'Bu dünyada bir ben, bir de bu adam kalsa olmaz asla' dedim. Altı ay sonra evlendik.

Oyuncu çiftin oğulları 19 oldu Dünya bir yana o bir yana

"O KADAR KÖTÜ KOKUYORDU Kİ"

Eşinin şefkatinden etkilendiğini belirten oyuncu, "Ertesi gün kanala geldi. Sultanahmet'e gidip tütsü almış. Adama 'Birine götüreceğim bana güzel bir koku ver' demiş. Adam da; 'Al bunu aşık olmazsa neyim!' demiş. O kadar kötü kokuyordu ki! Asosyal insanım, araya birilerini sokmuş görüşmek için. Bir arkadaşım çağırdı, bir baktım yanında Suat. İki gün sonra kukla festivali vardı. Bir baktım bir çocuğu indiriyor, bir çocuğu omuzuna alıyor. O gün şefkatinden etkilendim ve şans verdim" ifadelerini kullanmıştı.

Oyuncu çiftin oğulları 19 oldu Dünya bir yana o bir yana