Cadde Özcan Deniz’in sevgilisi Samar Daggar'a Kadriye Deniz sorusu!

Özcan Deniz’in sevgilisi Samar Daggar'a Kadriye Deniz sorusu!

11.05.2022 - 09:46 | Son Güncellenme:

Kadriye Deniz, oğlu Özcan Deniz’in (49) kendisinden 22 yaş küçük İranlı modacı Samar Dadgar ile evlilik planına sıcak bakmadığını açıklamış, bu sözler magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Açıklamaların odağındaki gelin adayı, önceki gün Nişantaşı'nda alışveriş turunda görüntülendi. Dadgar, "İlla nikâh masasına mı oturmak lazım? Özcan'ın evliliğini istemiyorum" itirafı hatırlatılınca bakın nasıl tepki verdi. İşte detaylar...

Özcan Deniz’in sevgilisi Samar Daggara Kadriye Deniz sorusu

Özcan Deniz ile Feyza Aktan, Mart 2018'de nikâh masasına oturmuş, bir ay sonra oğulları Kuzey dünyaya gelmişti. Ancak evlilik 15 ay sonunda olaylı şekilde sona ermişti. Ünlü şarkıcının eski eşini darbettiği iddiasıyla 1 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle yargılandığı dava geçtiğimiz mart ayında karara bağlanmıştı. Mahkeme, Özcan Deniz’in 2017 yılında işlediği iddia edilen 'basit yaralama' suçunun ve 2019 yılındaki darp olayının sabit olduğunu ancak altı aylık şikayet süresinin geçmesi sebebiyle davanın düşürülmesine karar vermişti.

Haberin Devamı

"BU EVLİLİĞE RIZAM YOKTUR"

Feyza Aktan ile boşanma sürecinde İranlı modacı Samar Dadgar ile aşk yaşamaya başlayan Özcan Deniz, bir süre önce aşkını gözler önüne sermişti. İkili ön balayına çıkmış, Samar Dadgar da aşk pozlarını sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Özcan Deniz, yeni yılda sahne aldığı Kıbrıs'ta kendisini dinlemeye gelen sevgilisiyle ilk kez fotoğraf paylaşmıştı. Sevgilisinin kendisine sarıldığı karelere, kalp ve çiçek emojisi koymuştu.

Ancak Kadriye Özcan'ın, İranlı modacı ile evlenmesini istemediği oğluna söz geçiremeyince, "Özcan Deniz'le yaşadığı evi terk ettiği" haberleri çıkmıştı. Seren Serengil, yorumcusu olduğu 'Söylemezsem Olmaz' programında, oğlunun Feyza Aktan’la olaylı boşanması sonrası yeniden üzülmesini istemeyen anne Deniz'in, bu beraberlik için “Rızam yoktur” dediğini belirtmişti.

Özcan Deniz’in sevgilisi Samar Daggara Kadriye Deniz sorusu

Haberin Devamı

"ÖZCAN DA DUYSUN, EVLENMESİNİ İSTEMİYORUM"

Özcan Deniz’in kız kardeşi Yurda Deniz ve eniştesi Murat Güler'in Zekeriyaköy’de güzellik merkezi açılışına da Kadriye Deniz’in açıklamaları damga vurmuştu. Anne Deniz, “Damatlarımla aram çok iyi hepsini seviyorum. Kızlarımla da aram iyi. Daha daha çok torunlarımla aram iyi. Allah herkese nasip etsin, çocuklarımla ilgileniyorum” demişti. Kadriye Özcan, oğlunun İranlı sevgilisi ile ilgili soru üzerine ise “Özcan eğer mutluysa sonuna kadar tabii ki istiyorum. Onun mutluluğu benim için çok önemli. Yani bir yastıkta baş koysunlar. Başka bir yorum yapmayacağım" ifadelerini kullanmıştı.

"Müstakbel gelinimiz ile tanıştınız mı?" sorusunu, "Daha önce tanıştım, tabii ki konuştum” şeklinde cevaplayan Kadriye Deniz, "Özcan Deniz’in evlenmesine sıcak bakıyor musunuz?" sorusuna ise şu karşılığı verdi:

Şimdi burası sakat Özcan duysun bunu, ben Özcan’ın evliliğini istemiyorum. Bir tane çocuğu var. Kız arkadaşı ile mutluluklar diliyorum. İlla nikâh masasına mı oturmak lazım? Gönüller bir olsun, kalpler bir olsun. Evet duyacak şu konuşmalarımı, evet evliliğini istemiyorum. Zaman zaman dinliyorum. Belki bu konuşmam kız arkadaşının gücüne gidebilir, bilmiyorum ama ben istemiyorum bunu. Özcan’ın da düşünmesi lazım, yapmaması lazım.

KAMERALARI GÖRDÜ, ALIŞVERİŞİ YARIDA KESTİ!

Samar Dadgar, 49 yaşındaki bir çocuk babası oğlunun ikinci evliliğine karşı çıkan Kadriye Deniz’in gündem olan açıklaması sonrası önceki gün Nişantaşı'nda alışveriş turunda objektiflere yansıdı.

Özcan Deniz’in sevgilisi Samar Daggara Kadriye Deniz sorusu

Bir mağazada pırlanta yüzük ve bileklik modelleri deneyen İranlı modacı, basın mensuplarını fark edince alışverişini yarıda kesti. Anne Kadriye Özcan’ın açıklamaları sorulunca 27 yaşındaki gelin adayı, "Konuşmak istemiyorum" diyerek, hızla oradan uzaklaştı.

Özcan Deniz’in sevgilisi Samar Daggara Kadriye Deniz sorusu

Haberin Devamı

DENİZ'DEN KIYAFET KURALI

Öte yandan sevgilisi Özcan Deniz’in tarzına karışmadığını söyleyen İranlı modacı, “Onun tarzını çok beğeniyorum. Arada sırada fikir veriyorum” demişti. Tasarlardığı elbiselerde şarkıcıdan fikirler aldığını dile getiren Samar Dadgar, “Açık modelleri giymediğim sürece kıyafetlerimi onaylıyor. Elbise seçimime karışıyor” sözleriyle dikkat çekmişti.