Cadde ÖZEL FOTOĞRAFLARI HIRSIZLARIN ELiNDE

ÖZEL FOTOĞRAFLARI HIRSIZLARIN ELiNDE

12.08.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Cihangir’deki evine hırsız giren Hatice Aslan, en çok içinde özel fotoğraflarının bulunduğu dizüstü ve tablet bilgisayarının çalınmasına üzülmüş. Oyuncu, bu karelerin kullanılmasının önüne geçmeye çalışıyor

ÖZEL FOTOĞRAFLARI HIRSIZLARIN ELiNDE

- Yazılı bir açıklama yapan Hatice Aslan, evine, özeline dokunulmasının psikolojik olarak insanı yeterince sarsan bir durum olduğunu belirtirken, özellikle bilgisayarlarındaki fotoğrafların geri dönüşü olmadığını vurguladı; “Çünkü annem ve babam 86 yaşındalar, onlardan kalan hatıralar da vardı” dedi.


- Polisin hassasiyetine teşekkür eden oyuncu, sözlerine, “Ama bu hırsızlık cezaları caydırıcı olmadığı müddetçe çoluk çocuk elini-kolunu sallayarak gece-gündüz evlerimize kapıdan girip, saniyede senin alın terinle kazandığın birikimi alıp gitme cesaretini gösteriyor. Evdeysen can güvenliğin de tehdit altında” diyerek isyan etti.
- Aslan, açıklamasına bir de not ekledi: “Bilgisayarımdan herhangi bir fotoğrafı benden izinsiz kullanan herkesi, hırsız ya da hırsızlarla işbirliği yapmış kabul edeceğim.”