Cadde Özge Özder: O düetler ailemize hatıra

Özge Özder: O düetler ailemize hatıra

07.12.2023 - 09:36 | Son Güncellenme:

Müzisyen Sinan Güleryüz ile oyuncu eşi Özge Özder, önceki gün Akmerkez'de objektiflere yansıdı. 2,5 yaşında Eva Luna adında bir kızları olan ünlü çiftten Özder, eşiyle yaptığı düetler hakkında konuştu.

Özge Özder: O düetler ailemize hatıra

Özge Özder, 3 Aralık'ta Zorlu PSM'de düzenlenen 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri hakkında, "Ben ilk kez katıldım. Bizim altın kelebeğimiz evdeydi, onu uyuttuk ve törene öyle gittik. 100'üncü yılı kutladık ve çok beğendim. Uzun zamandır görüşemediğimiz arkadaşlarımızla de denk geldik. Acayip duygulandığımız anlar da yaşandı" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

"TALEP EDEN BİZ OLMADIK"

İkilinin yaptığı düetler sosyal medyada gündem olmuştu. Sinan Güleryüz, bir röportajında eşi için, "Özge'nin sesi 'sanatçıyım' diyen bir çok kişiden iyidir" ifadelerini kullanmıştı.

Özge Özder: O düetler ailemize hatıra

Özge Özder, "Eşime çok teşekkür ediyorum. Mesleğim gerektirirse şarkı söylüyordum. İş müzikal oyunculuğuna ve müzikalden ödül almaya doğru gitti. Onunla düet yapmak kızıma ve ailemize bıraktığımız güzel bir hatıra. Tekrar yapabiliriz. Talep eden taraf biz olmadık ama istenirse olabilir" yorumunda bulundu.

Özge Özder: O düetler ailemize hatıra