Cadde Özge Ulusoy da Model of Celebrity jürisinde

Özge Ulusoy da Model of Celebrity jürisinde

24.10.2017 - 13:38 | Son Güncellenme:

Türkiye'nin dört bir yanını dolaşarak yetenekli gençleri keşfedip ekran ve podyumlara kazandıran Model of Celebrity jürisi, Antalya ve çevre illerden gelen yoğun istek üzerine Antalya The Land of Legends'taydı.

Özge Ulusoy da Model of Celebrity jürisinde

Organizatör Banu Noyan, koreograf Uğurkan Erez ve televizyoncu Armağan Çağlayan'dan oluşan Model of Celebrity jürisine bu sezon manken Özge Ulusoy da dahil oldu. Shopping Center Müdürü Sertaç Yeğin de konuk olarak jüride yer aldı.

Haberin Devamı

Podyum ve ekrana adım atmak için kendine güvenen yaklaşık 150 genç, jürinin karşısına çıkabilmek için ön elemede yeteneklerini sergiledi. Jürinin karşısına çıkmaya hak kazananlardan 13 kişi titiz eleme sonucunda yarı finale katılmaya hak kazandı.

İlk kez Model of Celebrity jürisinde yer alan Özge Ulusoy, çok heyecanlanan bir manken adayını sakinleştirmek için podyuma çıkarak yarışmacıyla birlikte yürüdü. Bir saat önce nikahları kıyılan bir çift ise gelinlik ve damatlıkla jüri karşısına çıktı. Büyük alkış alan çift, "En mutlu günümüzde bir anımız olsun istedik" dediler.

Model of Celebrity jürisinde yer almaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Özge Ulusoy, "Bu yarışma gençler için büyük bir şans. Ben podyumu çok seviyorum umarım buradan da iyi modeller çıkacaktır" dedi.

Haberin Devamı

Yarışmaya katılan siyahi model adayı sempatik tavırlarıyla jüriden tam not aldı. Armağan Çağlayan'a ikizi kadar benzeyen bir yarışmacı ise herkesi şaşırttı. Söz konusu yarışmacı, Çağlayan gibi televizyoncu olmak istediğini söyledi.