Cadde Özkan Uğur'un oğlundan duygusal mesaj: İçim parçalanıyor

Özkan Uğur'un oğlundan duygusal mesaj: İçim parçalanıyor

21.07.2023 - 09:22 | Son Güncellenme:

Daha önce üç kez lenf kanserini yenen ancak geçtiğimiz aylarda tekrar kansere yakalanan ve hastanede yoğun bakımda tedavi gören sanatçı Özkan Uğur, 8 Temmuz Cumartesi günü 69 yaşında hayatını kaybetmişti. Ölümü herkesi derinden etkileyen Özkan Uğur'un oğlu Alişan Uğur'dan duygu yüklü bir paylaşım geldi.

Özkan Uğurun oğlundan duygusal mesaj: İçim parçalanıyor

Usta sanatçı Özkan Uğur, daha önce üç kez yenidiği lenf kanserine yenik düşmüştü. 69 yaşındaki sanatçı, yoğun bakımda 1.5 ay süren tedavisinin ardından 8 Temmuz Cumartesi günü yaşamını yitirmişti.

Haberin Devamı

AKM'de düzenlenen törende Mahsar Alanson ve Fuat Güner yol arkadaşlarına şarkı sözleriyle veda ederken gözyaşlarına boğulmuştu.

"SONSUZ BİR BOŞLUKTA HİSSEDİYORUM KENDİMİ"

Özkan Uğur'un oğlu Alişan Uğur, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Uğur paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Ne kadar tükenmiş ve üzgün hissettiğimi anlatmak imkansız. Babamla yaşadığım birbirinden güzel sayısız anı geliyor aklıma, gülümsüyorum, gülüyorum.. Ancak birdenbire canım babacığımla artık başka bir anım olmayacağı gerçeğiyle yüzleşiyorum ve içim parçalanıyor, sonsuz bir boşlukta hissediyorum kendimi. Onun artık bu dünyada olmamasına inanmak, inanılmaz derecede zor. Ama biliyorum ki hep yanımda olacak. O yüzünden hiç eksilmeyen tebessümüyle bizleri izlemeye devam edecek.

Özkan Uğurun oğlundan duygusal mesaj: İçim parçalanıyor

"HİÇ UNUTULMAYACAKSIN"

Ayrıca Uğur, "Senin gibi bir babanın oğlu olduğum için hep çok şanslı hissettim kendimi ve hayatım boyunca sana layık bir evlat olmaya gayret gösterdim. Elimden gelenin en iyisini yapmaya devam ederek bu gayreti hep sürdüreceğim. Mesaj yazan, telefonla arayan, tanıdığım tanımadığım herkese çok teşekkür ederim. Güzel yorumlarınızı okumak, desteklerinizi hissetmek, benim için çok değerli. Uğurlar olsun canım babacığım. Hiç unutulmayacaksın. O güzel enerjinle, şarkılarınla, hikayelerinle ve sevginle aramızda olmaya devam edeceksin. Seni çok seviyorum. Nur içinde yat. Mekanın cennet olsun. Hepimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

Özkan Uğurun oğlundan duygusal mesaj: İçim parçalanıyor

Haberin Devamı

YORUM YAĞDI

Genç oyuncunun paylaşımına kısa sürede yüzlerce yorum geldi. Uğur'un paylaşımına yorum yapanlar arasında Üç Kuruş'ta birlikte rol aldığı Uraz Kaygılaroğlu ile Necip Memili, Demet Evgar, Şebnem Bozoklu, Nilperi Şahinkaya, Semiramis Pekkan ve Erdem Yener gibi isimler de yer aldı.

Özkan Uğurun oğlundan duygusal mesaj: İçim parçalanıyor