Cadde Pınar Altuğ’u sinirlendiren soru

Pınar Altuğ’u sinirlendiren soru

10.05.2017 - 11:23 | Son Güncellenme:

ÇABA Derneği'nin düzenlediği 8. ÇABA Alışveriş Şenliği önceki gün Four Seasons Bosphorus’ta gerçekleşti. Cemiyet ve magazin dünyasının gözde isimleri etkinliğe akın etti. Birçok trend markanın katılımı, ünlü isimlerle söyleşiler, farklı lezzetler, bol alışverişle baharın gelişini ve Anneler Günü'ne ön hazırlık yapıldı. Pınar Altuğ ve Helin Avşar tasarımlarının sergilendiği standlarının başında yerlerini alırken, muhabirlerin sorularını cevapladı.

Pınar Altuğ’u sinirlendiren soru

Oyunculuğun yanı sıra takı tasarımcılığı da yapan Pınar Altug, röpartaj sırasında iki yıl önce eşi Yagmur Atacan’ın silahlı saldırıya uğramasıyla ilgili çıkan haberlerin hatırlatılması üzerine bir hayli sinirlendi.

Haberin Devamı

Yağmur Atacan'a silahlı saldırı düzenlediği iddiasıyla saldırgana 11 yıl 8 ay hapis cezası verilmişti. Sanığın daha sonra psikoz anemi hastası olduğu öne sürülmüş ve yeniden yargılanması istenmişti. Adli Tıp Kurumu'ndan gelen raporda, akıl sağlığı ve cezai ehliyetinin tam olduğu geçtiğimiz hafta belirtildi.

Konuyla ilgili olarak Altuğ, "Akli dengesi yerinde raporu çıktı. Ne düşündüğümüz ortada, biz zaten davacıyız. Bu konuya benim açıklama yapmam doğru değil. İki sene önceki olayı konuşuyoruz. Akli dengesi yerinde. Cezai şartları yerine getiriyor" dedi.

'SÜTTEN AĞZIM YANDI'

21 günde nikah masasına oturup aynı hızla geçtiğimiz aylarda eşiyle yollarını ayıran Helin Avşar, pişmanlıklarından bahsetti. Önceki hafta yeni bir aşka yelken açtığını açıklayan Avşar, eski evliliğiyle ilgili itiraflarda bulundu.
Esrarengiz yeni sevgilisi ile birbirlerinin tanıma aşamasında olduklarını belirten Avşar, "Daha tanıma aşamasındayız. Hemen evlilik olmayacak. Sürpriz, ani kararla bir daha evlenmem, ama her şey hayatta sürpriz. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer. Bir öncekinde çok acele ettim. Bir daha öyle acele etmeyeceğim. Evlilik kurumu önemli bir kurum. Her şeyin bir adabı varmış" şeklinde konuştu.