Cadde Podyum'da 60'lar rüzgarı

Podyum'da 60'lar rüzgarı

11.05.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Türk Böbrek Vakfı yararına podyuma çıkan ünlü anneler ve çocukları, 60’lı yıllar rüzgarı estirdi

Podyumda 60lar rüzgarı

Türk Böbrek Vakfı, böbrek hastası ailelerin çocuklarına verilecek eğitim yardımlarına kaynak sağlamak amacıyla özel bir etkinlik düzenledi. Vakıf başkanı Timur Erk ve yönetim kurulu üyesi Seval Ermiş himayesindeki organizasyon Shangri-La Bosphorus’da gerçekleşti. Etkinlik kapsamında düzenlenen ‘Anneler ve Çocukları’ adlı defile, sanat, spor ve cemiyet hayatından ünlü anneleri, çocuklarıyla podyumda buluşturdu. Modacı Gülnur Güneş’in tasarımlarını sergileyen ünlüler, 60’lar rüzgarı estirdi. Podyuma çıkanlar arasında; Aylin Yılmaz, Aslı Tacir, Ayşe Kucuroğlu, Dilek Birgen, Hande Acar, Şebnem Arslan, Işıl Reçber, İpek Açar, Meltem Demir, Melis Babadağ, Neslihan Demir, Pınar Güneş, Selen Görgüzel Alkan, Selvi Serttaş ve Sinem Ceceli de vardı.
Büyük ilgi gören defilenin ardından ünlü sanatçı Ayşegül Aldinç, Metin Özülkü orkestrası eşliğinde davetlilere keyifli anlar yaşattı.
Timur Erk; iş, sanat ve spor dünyasının projeye desteklerinin çok özel olduğunu, toplumsal birliktelik ve sosyal sorumluluk adına gösterdikleri özveriden büyük onur duyduğunu dile getirdi. Gecenin sonunda, vakfa destekte bulunanlara plaket takdim edildi.