Cadde 'Polat Alemdar'a gözdağı! 'Ona biraz ders vereyim'

'Polat Alemdar'a gözdağı! 'Ona biraz ders vereyim'

26.06.2023 - 10:07 | Son Güncellenme:

Türk asıllı oyuncu Tamer Hassan, Hande Yener konseri için İstanbul’a geldi. Müzisyen yeğeni Genco Ecer ile Bebek’te görüntülenen Tamer Hassan, yeniden ekranlara gelmesi gündemde olan fenomen dizi 'Kurtlar Vadisi’nde Necati Şaşmaz’ın canlandırdığı 'Polat Alemdar' karakterine gözdağı verdi.

Polat Alemdara gözdağı Ona biraz ders vereyim

Dünya çapında izlenme rekorları kıran 'Game Of Thrones' dizisinde 'Khal Forzho' karakterine hayat veren Tamer Hassan, önceki gün Bebek’te objektiflere yansıdı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde konser veren Hande Yener’i dinlemek için İstanbul’a geldiğini söyleyen Türk asıllı Hollywood yıldızı, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"YENİ ŞARKILAR YOLDA"

Hande Yener’in son albümü 'Afrodizyak'ta birçok şarkının söz ve müziğine imza atan Genco Ecer, bu iş birliğinin giderecek artacağını söyledi. Yeni bir şarkımız daha var. Onun için de iddialıyım. Hande Yener’in albümünde sekiz şarkım var. Bundan sonraki albümde de 20 şarkı verdim. Başkalarına da şarkı yazıyorum. Edis’e çok güzel bir şarkı verdim. Şu anda stüdyoya giriyor, yakında çıkar.

Polat Alemdara gözdağı Ona biraz ders vereyim

'HENRY CAVILL DİZİDEN AYRILIYOR"

Rol aldığın Game Of Thrones'un ardından bir süre dinlendiğini ifade eden Tamer Hassan, “Bir iki sene dinlendim. Daha sonra 'The Witcher’da oynadım. Henry Cavill, diziden ayrılıyor” dedi.

Polat Alemdara gözdağı Ona biraz ders vereyim

Haberin Devamı

"HAZIRLAN GELİYORUM'

Türkiye’deki projeleri takip ettiğini belirten Tamer Hassan, Kurtlar Vadisi dizisinin takipçisi olduğunu söyledi. Ünlü oyuncu, yayınlandığı döneme damga vuran yapımın başrol oyuncusu Necati Şaşmaz’ı beğendiğini belirtti.

Polat Alemdara gözdağı Ona biraz ders vereyim

Duyduğuma göre dizi yeniden başlayacak. Teklif gelirse oynarım. Benim bütün filmlerim mafya, gangster türünde. Bana romantik karakterleri zaten vermezler. En favori karakterim Polat. Geleyim ona biraz ders vereyim, yola getireyim. Sıkayım onu, 'Gel yanıma' diyeyim. Hazırlan geliyorum.