Cadde Popstar Mehtap Yılmaz: Bülent Ersoy'un ayaklarına masaj yaptım!

Popstar Mehtap Yılmaz: Bülent Ersoy'un ayaklarına masaj yaptım!

14.05.2024 - 07:05 | Son Güncellenme:

2006-2009 yılları arasında ekranlarda yayınlanan, Bülent Ersoy, Orhan Gencebay, Armağan Çağlayan ve Ebru Gündeş'in jüri koltuğunda oturduğu 'Popstar Alaturka' ile hafızalara kazınan Mehtap Yılmaz; katıldığı bir programda yarışma döneminde bahsetti. Ersoy ile bir anısını da anlatan Yılmaz, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Popstar Mehtap Yılmaz: Bülent Ersoyun ayaklarına masaj yaptım

Özlem Esra Ada’nın hazırlayıp sunduğu 'Pembe Masa’nın bu haftaki konuğu, 'Popstar' yarışması ile ünlenen Mehtap Yılmaz oldu. Yakın zamanda kedilerini kaybeden şarkıcı, onları çok özlediğini söyleyerek göz yaşlarına boğuldu.

Haberin Devamı

Sokak hayvanları için 'uyutulsun' açıklaması yapan meslektaşı Yıldız Tilbe için konuşan ünlü isim, "Ne sanatına ne kendisine ne şarkılarına ne kişiliğine saygım var!" diyerek sert bir açıklamada bulundu.

Popstar Mehtap Yılmaz: Bülent Ersoyun ayaklarına masaj yaptım

"YILDIZ TİLBE ŞARKISI OKUMAM"

Ünlü isim, "Yıldız Tilbe, sen 'hayvanlar uyutulsun' kelimesini nasıl söylersin? Neden bu düşmanlık? Onu örnek alıp bir sürü hayvan zehirleyen insanlar var" dedi ve şöyle devam etti:

Benim sahnede en katı kuralımdır; Yıldız Tilbe şarkısı okumam. Vokalistime söyledim, 'Repertuarından çıkar bu kişinin şarkılarını, sahnemde okunmasını istemiyorum. Burada patron benim' dedim. Yıldız Tilbe'nin dişlerini paylaştığı fotoğrafı gördüm, 'Bu kadının içi dışına yansımış' dedim, yüzünde nur yok!

Popstar Mehtap Yılmaz: Bülent Ersoyun ayaklarına masaj yaptım

"KAVGACI MEHTAP DİYE ADIM ÇIKTI"

Sivri dilli şarkıcı Mehtap, 'Popstar' dönemi ile ilgili de konuştu.

Bir çok kez yarışmayı bırakıp gitmek istediğini söyleyen Yılmaz, “Çok ağır eleştiriler aldım. 'Kavgacı Mehtap' diye adım çıktı. Sahne arkasında ayrı kavga, sahne önünde jüri ile ayrı kavga. Bırakıp gitmeyi çok istedim ama sevenlerim için bırakamadım” açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

Popstar Mehtap Yılmaz: Bülent Ersoyun ayaklarına masaj yaptım

Yarışma süresince en büyük desteği Armağan Çağlayan'dan aldığını söyleyen Mehtap Yılmaz, sonrasında Bülent Ersoy’un da kendisini desteklediğini ve en sinirli anında bile Bülent Ersoy’u sakinleştiren kişinin kendisi olduğunu söyledi.

Popstar Mehtap Yılmaz: Bülent Ersoyun ayaklarına masaj yaptım

"BÜLENT ERSOY'DA KENDİMİ GÖRDÜM"

Diva ile bir anısını da anlatan şarkıcı, şu ifadeleri kullandı:

Bir gün kulisine gittim, yalnız başına oturuyordu. Onda kendimi gördüm. Ayaklarına masaj yaptım. Sinirli olduğunda beni görünce sakinleşir, onunla farklı bir ilişkimiz var.