Cadde Presley Ailesi'nin miras davasında karar çıktı!

Presley Ailesi'nin miras davasında karar çıktı!

17.05.2023 - 17:36 | Son Güncellenme:

Rock’n Roll Kralı Elvis Presley'nin tek çocuğu ve yasal varisi Lisa Marie Presley, geçtiğimiz ocak ayında kalp krizi sonucu yaşamını yitirmişti. Lisa Marie'nin cenazesinden bir hafta sonra annesi Priscilla Presley (77) ile kızı Riley Keough (33) arasında miras konusunda anlaşmazlık çıkmıştı. Mahkemeye taşınan miras tartışması sona erdi. İşte detaylar...

Presley Ailesinin miras davasında karar çıktı

Müzik tarihinin gelmiş geçmiş en büyük isimlerinden olan Elvis Presley'nin kızı Lisa Marie Presley, 12 Ocak 2023'te 54 yaşında vefat etti. Böylece mirasını 33 yaşındaki kızı Riley Keough’ya bırakmış oldu.

Haberin Devamı

Elvis Presley’nin 1973’te boşandığı, Lisa Marie Presley'nin annesi Priscilla Presley ise kızının ölümünden kısa süre sonra vasiyete itiraz etti. Vasiyetin geçersiz olduğunu savunan Priscilla Presley, Los Angeles Yüksek Mahkemesi'ne başvuruda bulundu.

Presley Ailesinin miras davasında karar çıktı

"İMZA FARKLI, BELGE NOTER TASDİKLİ DEĞİL"

2016 yılında yapılan yasal değişiklik ile Lisa Marie'nin kızı Riley Keough ve oğlu Benjamin Keough (2020’de, 27 yaşındayken intihar etti), ortak vasi olarak belirlenmişti. Söz konusu değişikliğin kızı hayattayken kendi bilgisi dışında yapıldığını iddia eden 77 yaşındaki Presley, vasiyette yer alan imzanın kızının kullandığı imzadan tutarsız göründüğünü ve belgenin de noter tasdikli olmadığını öne sürmüştü.

Presley Ailesinin miras davasında karar çıktı

Haberin Devamı

UZLAŞMAYA VARDILAR

Priscilla Presley ile Riley Keogh, Los Angeles'ta görülen duruşmaya katıldı. Detayları kamuoyuna açıklanmayan davanın sonunda ikilinin uzlaşmaya vardığı ortaya çıktı.

Presley Ailesinin miras davasında karar çıktı

"PRESLEY AİLESİ ÇOK MUTLU"

Priscilla Presley'nin avukatı Ronson J. Shamoun, "Presley Ailesi çok mutlu. Gelecek için heyecanlılar" ifadelerini kullandı. Riley Keough'nun avukatı Justin B. Gold ise "Riley sonuçtan memnun" açıklamasını yaptı.