Cadde 'Rambo 6' gelecek mi? Sylvester Stallone son noktayı koydu

'Rambo 6' gelecek mi? Sylvester Stallone son noktayı koydu

19.09.2023 - 12:26 | Son Güncellenme:

İtalyan kökenli ABD'li aktör Sylvester Stallone, 'Rocky' ve 'Rambo' gibi kült yapımlarla aksiyon sinemasının unutulmazları arasında yer alıyor. 77 yaşındaki oyuncu, 2019 yapımı 'Last Blood'da beşinci kez izleyici karşısına çıktığı Rambo serisine geri dönme olasılığı hakkında samimi bir itirafta bulundu. 'John Rambo'nun savaş günleri büyük olasılıkla geride kaldı.

Rambo 6 gelecek mi Sylvester Stallone son noktayı koydu

Sylvester Stallone, Vietnam Savaşı'nda görev aldıktan sonra sonra ülkesine dönen ama toplumdan dışlanmış bir kişilik olan 'John Rambo' karakteri ile ilk kez 1982'de 'First Blood' filminde beyaz perdede boy gösterdi. David Morrell'in 1972 tarihli aynı adlı romanından uyarlanan yapım, 15 milyon dolarlık bütçesine rağmen küresel çapta 125 milyon hasılat yaptı.

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü ABD'li aktör, normal hayata alışmakta güçlük çeken ikonik rolü dört kez daha tekrarladı; 1985'te 'First Blood Part II', 1988'de 'Rambo III', 2008'de 'Rambo' (2008) ve 2019'da 'Rambo: Last Blood'da sinemaseverlerle buluştu. Son olarak inzivaya çekilen ve Arizona'da beladan uzak durmaya çabalayan karakterin, insan kaçakçılığı çetesini durdurmak için Meksika'ya seyahat ettiği görüldü.

Rambo 6 gelecek mi Sylvester Stallone son noktayı koydu

RAMBO 6 İHTİMALİNİ DEĞERLENDİRDİ

Beş uzun metraj filmde travma sonrası stres bozukluğu yaşayan Vietnam gazisi Rambo'nun zorlu mücadelesine tanıklık eden hayranları, hafızalarda yer eden karakterin bir kez daha geri döndüğünü görme ihtimalini merak ediyor. Sylvester Stallone, John Rambo'yu yeniden canlandırıp canlandırmayacağına dair çarpıcı bir açıklamaya imza attı.

Rambo 6 gelecek mi Sylvester Stallone son noktayı koydu

Haberin Devamı

Hayatı ve 50 yılı aşkın oyunculuk kariyerine odaklanan, yönetmenliğini Thom Zimny'nin üstlendiği, dijital platformda yayınlanacak 'Sly' adlı belgeselin heyecanını yaşayan dünyaca ünlü aktör, geçtiğimiz günlerde Toronto Uluslararası Film Festivali'nde soruları cevapladı.

Rambo 6 gelecek mi Sylvester Stallone son noktayı koydu

"ARTRİTLE Mİ SAVAŞACAĞIM"

Hollywood'da Rambo'nun potansiyel devam filmine büyük ilgi duyulduğunu belirten 77 yaşındaki oyuncu, Rambo'ya geri dönme ihtimalinin ise düşük olduğunu itiraf etti. Aksiyon ağırlıklı rolde oynayamayacak kadar yaşlandığını fark eden Stallone, John Rambo olarak görev süresinin tamamlandığına vurgu yapmak için esprili bir ifade de kullandı.

Rambo 6 gelecek mi Sylvester Stallone son noktayı koydu

Rambo, onu bırakabilirim. Artık iş bitti sayılır ama yine de bir film daha yapmak istiyorlar. Bu filmde neyle savaşacağım? Artritle mi?

ARTRİT NEDİR?

İltihaplı Romatizma, yani tıbbi adıyla romatoid artrit (eklem romatizması), kronik bir inflamatuar bozukluktur. Bu bozukluk bazı bireylerde cilt, gözler, akciğerler, kalp ve kan damarları dahil olmak üzere çok çeşitli vücut sistemlerine zarar verebilir. Şiddetli romatoid artrit bireylerde fiziksel engele neden olacak zararın ortaya çıkmasına neden olabilir.